Kagekendis på dybt vand

Bagedystdeltageren Rosa Kildahl, vært Sarah Grünewald og rapperen Branco er på årets hold, der sejler over Atlanten i programmet af samme navn

Udgivet Opdateret

Endnu en gang stævner seks danske kendisser ud og sejler tværs over Atlanten i realityprogrammet af samme navn.

I år består besætningen af Vild med dans-vært Sarah Grünewald, rapper Branco, youtuber Rasmus Brohave, skuespilleren Jonathan Harboe, kokken Nikolaos Strangas og Rosa Kildahl, der blev kendt efter sin deltagelse i "Den store bagedyst" i 2017.

Det annoncerer Warner Bros. Discovery i pressemeddelelse.

Særegne oplevelser

- I sæson fire af "Over Atlanten" har vi formået at sammensætte et meget forskelligartet cast, som jeg er sikker på, vil skabe nogle særegne oplevelser både for dem selv og seerne, lyder det fra Warner Bros. Discoverys nordiske programdirektør, Pil Gundelach Brandstrup, i pressemeddelelsen.

Ruten er planlagt i samarbejde med den olympiske guldvinder i sejlsport Jesper Bank.

16 til 18 dage

Overfarten er beregnet til mellem 16 og 18 dage efter vejr og vind.

- Vi ser frem til endnu engang at tage vores seere med på den absolut mest intense og nærværende oplevelse inden for sin genre, siger Pil Gundelach Brandstrup videre i pressemeddelelsen.

- På en lille båd midt på Atlanterhavet er der ingen pauser og ingen mulighed for at gemme sig, og netop her skrælles civilisationens fernis bort, og vi møder deltagernes autentiske jeg.

Løkke og Umut

Det er fjerde gang, at en række kendisser tager turen over Atlanten. I forrige sæson var Moderaternes politiske leder, Lars Løkke Rasmussen, og kendiskokken Umut Sakarya blandt deltagerne om bord.

I de tidligere sæsoner har journalisten Anders Lund Madsen, instruktør Hella Joof og skuespiller Nicolaj Kopernikus sejlet over Atlanten.

SARAH GRÜNEWALD

Sarah Backhaus Grünewald (født 5. februar 1984 i Tyskland) er en dansk model, tv-vært og skuespiller.

I 2013 blev Sarah Grunëwald valgt som Claus Elmings nye medvært som erstatning for Christiane Schaumburg-Müller i sæson 10 af Vild med dans. Hun vendte tilbage som vært i sæson 11.

Da Vild Med Dans sendte sin femtende sæson i efteråret 2018, fik hun en ny værtsmakker i form af Christiane Schaumburg-Müller, da Claus Elming meddelte, at han ikke vendte tilbage som vært.

Hun er født i Tyskland, men er opvokset i Marielyst på Falster.

I 2014 blev hun gift med sin kæreste, Rasmus Backhaus. Deres søn, Luis, er født i marts 2016. I februar 2019 meddelte Grünewald, at parret skulle skilles.

Kilde: Wikipedia

Der er endnu ingen oplysninger om, hvornår fjerde sæson af "Over Atlanten" får premiere på Kanal 5 og streamingtjenesten discovery+.

Årets cast til 'Over Atlanten'. Fra venstre: Rasmus Brohave, Jonathan Harboe, Rosa Kildahl, Sarah Grünewald, Nikolaos Strangas og Branco.
Årets cast til "Over Atlanten". Fra venstre: Rasmus Brohave, Jonathan Harboe, Rosa Kildahl, Sarah Grünewald, Nikolaos Strangas og Branco.
Powered by Labrador CMS