Sebastian Klein får tjansen på nyt program

Sebastian Klein vil sammen med biologen Alexander Holm give naturen en stemme i æteren i form af den naturpolitiske ugerevy "Det billige skidt" på Radio4

KORT RESUMÈ AF ARTIKLEN

Sebastian Klein og Alexander Holm bliver værter på Radio4's naturpolitisk ugerevy 'Det billige skidt'.

Programmet vil ugentligt formidle historier fra naturen med holdninger, humor og skarpe meninger.

Målet er at forsvare naturen og øge bevidstheden om menneskets påvirkning af den.

Denne faktaboks blev genereret af Labrador AI og korrekturlæst af en journalist.

Naturen har ingen stemme. Men det vil den kendte naturformidler og amatørornitolog Sebastian Klein give den på Radio4 sammen med biolog Alexander Holm.

Underholdning og meninger

Den grønne duo bliver værter på programmet "Det billige skidt", som hver uge formidler historier fra dyre- og planteriget.

Det annoncerer Radio4, som kalder programmet "en naturpolitisk ugerevy, der er fyldt med holdninger, humor og markante meninger, når Sebastian Klein og Alexander Holm bider fra sig på naturens vegne".

Sætter selv dagsordenen

- Indtil nu har det været sådan, at Alexander og jeg er blevet inviteret ind i andre folks programmer, hvis de havde et emne, de ønskede vores kommentar til. Nu har vi vores eget program, der kun handler om naturen, uddyber Sebastian Klein i pressemeddelelsen, inden han fortsætter:

- Vi sætter vores egen dagsorden. Det bliver fedt. Og vi kan nok ikke undslå os fra at komme med en lille holdning i ny og næ. Men vi er bare klar på at tage naturen i forsvar. Den gør det jo ikke rigtigt selv, selv om der er masser af angreb på den, lyder det fra Sebastian Klein.

Det bliver politisk

Han og Alexander Holm lægger ikke skjul på, at når man tager naturen i forsvar, bliver det politisk. Derfor er "Det billige skidt" også et farvet program - ikke partipolitisk, men naturfarvet, lyder det videre i pressemeddelelsen.

Målet for værtsparret er at åbne folks øjne for, hvor fascinerende naturen er og at få lytterne til at forstå konsekvenserne af, hvordan vi mennesker behandler den.

Alexander Holm er uddannet biolog med speciale i naturbeskyttelse og formidling, mens at Sebastian Klein er autodidakt udi det grønne. Den 51-årige tv-vært er blandt andet kendt som Doktor Pjuskebusk i DR's "Naturpatruljen". (PR-foto).

Premiere i april

Mens at Alexander Holm er uddannet biolog med speciale i naturbeskyttelse og formidling, er Sebastian Klein autodidakt udi det grønne.

Klein er forfatter til over 50 bogtitler primært om dyr, og så har han været vært på et væld af grønne programmer - blandt andet i DR's "Naturpatruljen" som Doktor Pjuskebusk blandt de mindste og i "1 døgn, 2 hold, 3 dyr" på TV 2.

"Det billige skidt" får premiere 5. april og sender live alle fredage fra klokken 12.10.

Powered by Labrador CMS