Harry og Meghan vil ikke kendes ved dem

Harry og Meghan har gennem en talsperson taget afstand fra udtalelserne

Udgivet Opdateret

Prins Harry og Meghan Markle har via deres talsperson taget afstand fra citater i New York Post om Kate Middletons Photoshop-krise. 

Det skriver Newsweek.com.

"Ville ikke begå den fejl"

Det handler om en historie fra Page Six, der citerede "kilder tæt på Meghan Markle og Prins Harry" med udtalelser om, at Meghan aldrig ville begå en sådan fejl, og at hun har en skarp sans for detaljer. 

Talspersonen fra parrets Archewell Foundation understregede over for Newsweek, at disse kommentarer ikke kom fra dem.

Katte undskyldte

Kate Middleton undskyldte for at have redigeret et familiportræt, der blev frigivet på mors dag i Storbritannien, hvilket førte til en større omdømmekrise for Kensington Palace. 

Flere britiske aviser, som normalt støtter det kongelige par, er blevet mere fjendtlige, og der er opfordringer til, at William og Kate skal være mere åbne om situationen. 

Vender tilbage om en måned

Richard Eden fra Daily Mail kritiserede Prins William for at lade Kate stå alene med ansvaret, når det var ham, der tog billedet. 

Paladset har stadig en måned tilbage, før Kate formodes at vende tilbage til arbejdet, og der er ingen garanti for, at hun vil være tilbage på det tidspunkt.

Harry og Meghan vil ikke være ved de udtalelser, som venner har bragt om dem ifølge Page Six.

SKREVET MED HJÆLP AF KUNSTIG INTELLIGENS

Denne artikel er lavet med hjælp af kunstig intelligens fra Labrador og efterfølgende kvalitetssikret af en af vores journalister.

Powered by Labrador CMS