Blachman afslører: Hun er lettest

Det kan være opslidende at være både dommer og vært, når Thomas Blachman sidder ved bordet. Nu afslører han, hvilken meddommer han har det lettest med

Udgivet

Når der tændes op for ’X Factor’ i det nye år, skal Thomas Blachman vænne sig til samarbejdet med to nye ansigter, nemlig 38-årige ’Oh Land’ og Maria Fantino, 28.

Første gang

Førstnævnte har tidligere været dommer, men sidstnævnte er for ham et helt nyt bekendtskab til afløsning for værten Sophie Linde.

- Det er første gang jeg møder Maria Fantino, og jeg har fået et supergodt indtryk, sagde han til kendte.dk ved præsentationen af holdet på TV 2 i København.

Alderspræsidenten

- ’Oh Land er den dommer, jeg har haft færrest problemer med af alle i tidens løb.

- Holdet her er måske det mest musikalsk kompetente hold nogensinde, mente den 60-årige dommer, der er alderspræsidenten over alle i produktionen.

Thomas Blachman tog godt imod de nye ansigter. Det er værten Maria Fantino, den tilbagevendte dommer ’Oh Land samt Simonn Kvamm, der i den seneste sæson debuterede som dommer i ’X Factor’.

- En gave at få lov

Men hvad gør det, når han føler sig fit for fight.

- Jeg har ikke brug for at skjule min alder. Det er en gave at få lov at blive ældre, og det sætter jeg stor pris på.

- Jeg kan ikke mærke den store forskel på at være 30 og så i dag, påstod Blachman, der rundede det skarpe hjørne i april.

Far til fire

Privat har han fået fire børn, hvoraf de to små, fireårige Zac og toårige Tora, han har med sin nuværende kæreste, svenske Julia Werup, 36.

De to store børn fra hans første ægteskab er 22-årige Henry og Ramona, 17.

- Dreng, pige og dreng, pige, det er fantastisk. Det er en genistreg, udtrykte Blachman stolt, og fortsatte om livet.

- Jeg er glad for, hvad jeg har fået, og mærker verden. Sanserne er ikke blevet sløve, lød det fra jazzmusikeren, der på nær en enkelt sæson har medvirket i samtlige ’X Factor’-programmer siden 2008.

Powered by Labrador CMS