Beklager at de blandede sig i vens voldtægts-sag

Parret skrev brevet til dommeren om venskabet med den nu livstidsdømte skuespiller

Kendisparret Mila Kunis og Ashton Kutcher var formentlig i chok, da de opdagede, at deres ven og kollega Danni Masterson er dømt fængsel på livstid.

I hvert fald skrev parret breve til dommeren i sagen, hvor de beskrev Danni Mastersons karakter på meget flatterende vis. 

Familien rakte ud

Nu undskylder parret offentligt, da de er blevet anklaget for at betvivle retssystemet og vidnernes forklaringer. 

Parret Ashton Kutcher (til venstre i billedet) og Mila Kunis (til højre i billedet) beklager nu, at deres breve er blevet fejltolket som et angreb mod retssystemet og ofrene
Parret Ashton Kutcher (til venstre i billedet) og Mila Kunis (til højre i billedet) beklager nu, at deres breve er blevet fejltolket som et angreb mod retssystemet og ofrene

- Dannis familie bad os om at skrive karakterbreve, som skulle repræsentere den person, vi har kendt i 25 år, så dommeren kunne tage det med i betragtning under afgørelsen, siger Ashton Kutcher i en video på Instagram. 

Kede af det

Han gør sammen med konen klart, at de aldrig havde i sinde at såre vidnerne eller stille spørgsmålstegn ved deres forklaringer. 

- Vi er kede af det, hvis det er sket, lyder det fra parret. 

Ashton Kutcher (til venstre i billedet) og Danni Masterson (til højre i billedet) har været venner i 25 år siden de mødtes under indspilningerne af 'That 70s show', som kørte fra 1998 til 2006.
Ashton Kutcher (til venstre i billedet) og Danni Masterson (til højre i billedet) har været venner i 25 år siden de mødtes under indspilningerne af "That 70s show", som kørte fra 1998 til 2006.

Spillede sammen

De har alle tre spillet sammen i serien "That 70's show" på danske kendt som "Dengang i 70'erne". 

Danni Masterson er kendt skyldig i at have voldtaget to kvinder, han kendte gennem Scientology-kirken. 

Powered by Labrador CMS