Nadia Shilas job-jagt: Derfor er hun arbejdsløs

Nadia Shila giver svar på, hvorfor hun ikke er i arbejde. Foto: Facebook
Udgivet Opdateret

Nadia Shila giver i et blogindlæg nogle svar på, hvorfor hun ikke er i arbejde

Uden en 9. klasses afgangsprøve er det svært at komme videre i systemet og ud på arbejdsmarkedet. Det er blandt andet derfor, Nadia Shila er arbejdsløs.

I et blogindlæg giver hun nogle svar på, hvorfor hun selv mener, hun ikke kan få et arbejde.

Jeg har tit fået smæk for at jeg ikke har et arbejde, og når jeg fortæller grunden flipper folk som regel hel ud.. Men der er jo et par grunde som jeg vil fortælle her.

For det første, så er det utroligt svært at finde et job, når man ikke har den vilde erfaring og er over 18.. Jeg har før været på jobjagt og skriver stadig løbende ansøgninger.. Men en ting jeg også lægger vægt på er om det rent faktisk er noget jeg vil – altså branche.

Vil være der for sit barn

En anden grund til, at den unge mor ikke kan få arbejde, mener hun selv, er, at hun er “dum og kræsen”.

(…) jeg har ikke lyst til at være væk fra Kyle i så mange timer så jeg dårligt ser ham.. Kald mig dum og kræsen, og ja det er jeg måske nok.

Jeg har ikke fået et barn for at ”dumpe” ham af i institution, eller tørre ham af på min mor.. Jo det er da dejligt at hun gerne vil passe ham, men det er ikke hendes opgave, hun er mormor ikke mor til ham. Jeg bestræber mig efter at hente Kyle klokken 15 senest 15.30.

Og så fylder drømmene om at blive skuespiller stadig. Den drøm har hun endnu ikke givet slip på.

Powered by Labrador CMS