Laban-sanger: Nu står hun frem

’Rør ved mig’-sangeren udkommer snart med sine erindringer

Udgivet Opdateret

Lecia Jønsson har siden starten af 60’erne haft en dansktop-karriere blandt andet som duo med søsteren Lucienne, og i nyere tid sammen med Ivan Pedersen i ’Laban’.

Bragende succes

Efter syv års bragende succes blev sidstnævnte duo pludselig opløst i 1988 på grund af en strid, som offentligheden aldrig rigtig har fået kendskab til.

Hvad der gik galt i forholdet mellem ’Hvor skal vi sove i nat’-duoen, fortæller Lecia om i sin nye biografi.

Det afslørede den 74-årige sangstjerne til Newsbreak.dk ved Jørgen de Mylius 60-års jubilæum forleden i Koncerthuset.

Stadig hemmeligt

- Den har været længe undervejs, og det er stadig hemmeligt, men den udkommer altså i løbet af året, sagde Lecia Jønsson.

For fem år siden blev Lecia af BilledBladet spurgt om muligheden for en genforening af ’Laban’, og hvor man på hendes svar, fik en fornemmelse, at parternes strid stadig ikke er blevet bilagt.

- Vi har talt om det, Ivan Pedersen og jeg. Men for femten år siden fik han lidt kolde fødder, så nej.

Men hvorfor det ikke bliver til noget, vil jeg også forklare i min bog, sagde Lecia, og holdt dermed på sin hemmelighed, indtil bogen er færdig, og kan udkomme.

Tiden er derfor inde til afsløringen.

Sled hinanden op

For to år siden løftede Ivan Pedersen i et interview med samme ugeblad sløret for årsagen til duoens kollaps set fra hans synspunkt.

- Nej, vi sled os faktisk ihjel gennem de syv år, Laban eksisterede. Vi knoklede indædt i studiet, på landevejen og i udlandet. Og hvor vi i starten smilede, hver gang vi så hinanden, så endte mundvigene nærmest med at hænge nedad. Til sidst havde vi begge fået nok, fortalte den 72-årige sanger.

Lecia Jønsson kommer med afsløringer i ny bog på gaden i løbet af året.
Lecia Jønsson kommer med afsløringer i ny bog på gaden i løbet af året.
Powered by Labrador CMS