X Factor-stjerne med sød afsløring

Karl Schollain Birckner, som sammen med makkeren Oscar Øhlers Pedersen udgør X Factor-duoen Kaos, har friet til kæresten, afslører han til Her & Nu

Udgivet Opdateret

Det kan godt være, at han optræder under kunstnernavnet Kaos sammen med sin musikalske makker, men privat kører kærligheden for X Factor-deltageren Karl Schollain Birckner.

Han har friet til sin kæreste, Clara, som han har dannet par med i tre års tid. Det afslører Karl Schollain Birckner over for Her & Nu.

- Jeg friede derhjemme. Jeg havde sat en masse stearinlys op, slukket lyset og gjort det hyggeligt, fortæller han til ugebladet.

Gymnasiekammerater

Karl Schollain Birckner fortæller videre til ugebladet, at de har gået i samme gymnasieklasse.

De lærte hinanden endnu bedre at kende, da de begyndte at synge sammen på en musikskole. 

Og herfra opstod der sød musik mellem de to.

Professionelt har Karl Schollain Birckner (til venstre, red.) gang i parløbet med sin X Factor-makker, Oscar Øhlers Pedersen, som han udgør duoen Kaos med. Privat er det gymnasiekæresten Clara, han danner par med.

Ikke for unge

Her & Nu har spurgt om forlovelsen i forhold til deres alder, og den 21-årige X Factor-deltager slår fast, at de begge føler, at det er det helt rigtige for dem.

Clara var også med i studiet for at heppe på Karl Schollain Birckner og hans X Factor-makker, Oscar Øhlers Pedersen, da årets liveshows havde premiere i fredags.

THOMAS BLACHMAN

Thomas Blachman (født 2. april 1963 på Nørrebro) er en dansk jazzmusiker, komponist og producer. Han er bedst kendt som dommer i talentkonkurrencerne Idols (2003–2004), Mentor (2013) og X Factor (2008-2009; 2011–nu), hvor han er kendt for sin nådesløse behandling af deltagerne. I X Factor 2014 og 2018 vandt han med grupperne Anthony Jasmin og Place on Earth. I forbindelse med sin rolle i X Factor har han sagt: "Efterdønningerne af mit arbejde vil man først rigtig kunne iagttage om 3-400 år."

Kilde: Wikipedia

Her strøg Thomas Blachmans duo direkte videre til næste program, da seerne kvitterede for Kaos' udgave af Tobias Rahim-nummeret "Bums for eliten", som har rapperen Artigeardit med.

Powered by Labrador CMS