På Grøn med Burhan G

Muskelsvindfondens årlige sommerkoncerter føjer popikon til plakaten, der også byder på Blæst, Tobias Rahim, Scarlet Pleasure og TV-2

Udgivet

 Publikum til årets Grøn-koncerter kan glæde sig til både at komme tættere på himlen og blive taget med storm.

Den årlige festivalkaravane får nemlig selskab af poplegenden Burhan G og hitgruppen Blæst.

Det oplyser Muskelsvindfonden og Tuborg, der står bag Grøn i en pressemeddelelse.

Blæst og Burhan G føjes til en plakat, der allerede tæller Tobias Rahim, TV-2 og Scarlet Pleasure.

Sej festival

Og det er en stor ære at komme med på holdet, lyder det fra Blæst, som er kendt for sange som "Juice" og "Disko i KBH".

- Det er en virkelig sej festival, hvor frivillige kræfter driver et kæmpe projekt, og hvor der bliver samlet en masse penge ind til Muskelsvindfonden, skriver bandet i en fælles udtalelse, der fortsætter:

- Samtidig er det en festival, hvor der er plads til alle, og en festival, vi selv er kommet på - især i vores barndom. Derfor er det en kæmpe ære at få lov til at stå på scenen.

Burhan G vender tilbage til Grøn til sommer.

Samme toner lyder fra Burhan G, der har optrådt på Grøn tre gange før - i 2008, 2012 og 2014.

Respekt og ydmyghed

- Fællesskabet foran og på scenerne er meget meningsfuldt at være en del af. Derfor går jeg til disse koncerter med respekt og ydmyghed, siger han i pressemeddelelsen.

- Bandet og jeg er allerede i gang med forberedelserne, og vi glæder os til at dele oplevelser og skabe nye minder med alle, tilføjer popstjernen, der står bag hits som "Jeg Vil Ha' Dig For Mig Selv" og "Tættere På Himlen."

Otte danske byer

Grøn-karavanen kører i år fra 18. til 28. juli og kommer forbi otte danske byer rundt om i landet, heriblandt Tårnby, Esbjerg og Odense.

Navnene på tre af programmets i alt otte artister mangler stadig at blive offentliggjort.

Grøn har eksisteret siden 1983 og kunne dermed fejre 40-års jubilæum sidste år. Her blev der for første gang meldt udsolgt på hele turnéen.

Overskuddet fra alle Grøns koncerter går til Muskelsvindfonden og dens arbejde for at gøre livet bedre for mennesker, der lider af sygdommen muskelsvind.

Powered by Labrador CMS