- Jeg leder virkelig ikke

Sangerinden Lonnie Devantier holder af singlelivet i Spanien, hvor hun bor det meste af tiden

Udgivet Opdateret

Da Lonnie Devantier vandt det danske Melodigrandprix i 1990 med ’Hallo Hallo’, kom der vind i sejlene, og det har der været lige siden.

- Det er dog længe siden, jeg sidst har optrådt, så jeg glæder mig til at springe ud i Tivoli, sagde hun til Nyheder.dk ved pressemødet forud for ’Syng med i Tivoli’, hvor hun i sommerens løb vil optræde sammen med blandt andre Annette Heick, Gry og Maria Montell.

Kæmpe fest

- Jeg kender alle sangene og pigerne. Det skal blive en kæmpe fest, og jeg har bestilt solskinsvejr, lød det fra den 51-årige sangerinde.

- Det er en kæmpe glæde, da hverken vi, der synger eller publikum kan komme i dårligt humør, når sangene synges, mente hun, der til daglig for det meste opholder sig øst for Malaga i Spanien, hvor hun har en lejlighed.

Kører på egen hånd

- Jeg føler mig privilegeret på den måde, at få lov til at lave ting, jeg synes er sjovt, siger Lonnie, der også skriver sange, og sideløbende har et job som radiovært på P5.

Til daglig kører hun på egen hånd som single.

Lonnie Devantier kan godt lide solen så ofte som muligt, så hun bor for det meste i Sydspanien.

- Det er meget selvvalgt. Jeg holder rigtigt meget af friheden til at gøre præcis, hvad jeg vil. Men det er ikke sådan, at jeg har besluttet ’aldrig nogensinde’, men jeg leder virkelig ikke, og har det fantastisk sådan her, forklarede hun, der har to børn Hannah, 21 og 19-årige Villads, som begge spiller musik og skriver sange.

Hendes 78-årige far, Egon Kjer, der er en del af ’Keld og The Donkeys’, bor tæt på datteren under palmerne i det sydspanske ferieparadis.

Powered by Labrador CMS