Bryder med brormand

Det er slut med det tætte samarbejde

Udgivet Opdateret

Det kan godt være, at den almindelige dansker tror, at Rasmus Seebach har sunget sig til tops på den danske pophimmel alene på arven fra sin far, dansktop-stjernen Tommy Seebach.

Men folk inden for branchen ved, at Rasmus bror, Nicolai, har været en meget vigtig faktor for Rasmus' karriere.

De to har i den grad kørt et parløb om musikken og sangene - faktisk lige siden 1999, hvor de dannede duoen G-Bach.

De har ikke kun samarbejdet om Rasmus' mange ørehængere, men har også skrevet sange til og produceret for sangere og musikere i Danmark og udlandet.

Nu er det slut

Men nu er det slut mellem brødrene.

Det skriver SE og HØR.

Rasmus Seebach har brudt med sin bror, Nicolai.

Ifølge bladet er det Rasmus Seebach, der vil skippe sin bror i de mange forskellige selskaber brødrene har sammen, fordi Rasmus angiveligt mener, at han trækker det tunge læs og brormand kan undværes.

Bekræfter

Det er således en af de sidste 15 års mest succesfulde duoer på den danske pophimmel, der går hver til sit - og det i en familie, der ellers altid har hyldet sammenholdet - ikke mindst efter far Tommys død.

Over for SE og HØR bekræfter Rasmus Seebach, at de to brødre er "gået fra hinanden" og er ved at splitte forretningen op.

– Det er rigtigt, at min brors og mit samarbejde er ophørt. Alle, der kender mig, ved, at familie betyder alt for mig. Derfor er jeg rigtig ked af, at Nicolai og jeg ikke har kunnet finde en løsning sammen, siger Rasmus Seebach til SE og HØR.

Powered by Labrador CMS