Stjerneparade: Glamourøse outfits på den røde løber

De har bankkontoen til at komme i det nyeste skrig, men det betyder ikke, at de altid rammer plet. Bedøm selv stjernernes stil i galleriet.

Udgivet Opdateret

Søndag aften blev MTV’s Video Music Awards afholdt på Madison Square Gardon i New York. Awardshowet tiltrækker altid nogle af de største sangere, modeller og TV-personligheder. Adele’s sang “Hello” var den mest nominerede video, med nomineringer i hele syv kategorier. Desværre indbragte den ikke, den talentfulde stjerne nogle priser.

Det var derimod Beyonce der løb af med alle priserne, da hun vandt 8 af de 11 kategorier hun var nomineret i, heriblandt årets video med “Formation”. Rihanna fik den prestigefyldte pris Michael Jackson Vanguard pris, der gives til kunstnere med stor indflydelse på MTV’s kultur. Af tidligere vindere findes Michael Jackson selv, Beyonce, Kanye West og Britney Spears.

Ingen pris til Lukas Graham

Danske Lukas Graham var også nomineret, nemlig i kategorien Bedste Nye Kunster. Desværre kunne danskeren ikke tage en pris med hjem.

Udover priserne kæmpes der også om den bedste stil. Et mål der resulterer i både kuriøse og skandaløse men også glamourøse og stilrene outfits. Tjek selv galleriet for at bedømme, hvem du synes ramte plet, og hvem der ikke engang ramte skiven.

Powered by Labrador CMS