Deler dejlig nyhed

Dan Andersen og hans forlovede, Cille, venter en søster eller bror til datteren Elva

Udgivet

Dan Andersen og familieforøgelsen

Dan Andersen og hans forlovede Cille, som har været sammen siden 2018, forventer deres andet barn. Nyheden blev sødt afsløret af deres datter Elva på Instagram.

Dan har tidligere delt om parrets udfordringer med fertilitet og hans egen dårlige sædkvalitet, hvilket har ført til åbenhed omkring emnet og deltagelse i fertilitetsbehandling.

Denne faktaboks blev genereret af Labrador AI og korrekturlæst af en journalist.

Da komikeren Dan Andersen og hans forlovede, Cille, endelig kunne juble over, at de skulle være forældre for første gang, græd de af glæde.

Derfor er det en ganske særlig person, der på Instagram afslører, at de skal være forældre igen.

Det er nemlig parrets halvandet år gamle datter, Elva, der er budbringeren af nyheden om familieforøgelsen til Dan Andersens følgere på det sociale medie.

Dårlig sædkvalitet

I en video ses Elva suse over stuegulvet iført en kjole med teksten: "Jeg har gang i store ting" på forsiden og ordene: "Storesøsterting" på bagsiden.

Dan Andersen har i flere interview og de sociale medier åbenhjertigt fortalt, at parret har været i fertilitetsbehandling grundet dårlig sædkvalitet, som komikeren har kaldt sørgelig.

Dan Andersen er blandt andet stået frem i Ekstra Bladet for at bryde tabuet.

Dan Andersen har i flere interview og på de sociale medier åbenhjertigt fortalt, at parret har været i fertilitetsbehandling grundet dårlig sædkvalitet, som komikeren har kaldt sørgelig. Komikeren optræder også med showet "Nedsat hørelse. Nedsat sædkvalitet. Opsat far".

Par siden 2018

- Nogle føler sig som mindre mand. Der er mange, som har nedsat sædkvalitet i et eller andet omfang. Det er noget, jeg tror, ikke mange ved noget om, sagde han dengang til avisen og opfordrede mænd til at få tjekket tilstanden.

Den 44-årige guitarspillende standupper optræder også med showet "Nedsat hørelse. Nedsat sædkvalitet. Opsat far".

Dan Andersen har dannet par med sin Cille siden 2018.

Afsløring på Instagram

I foråret 2022 faldt han på knæ og afslørede nyheden på sin Instagram-profil med en kærlighedserklæring.

- Mit livs kærlighed, der har flyttet mig steder hen, jeg ikke troede var muligt. Hende, der altid støtter mig og bakker op om mine tåbelige projekter og skøre ideer.

- Hende, der rummer al min angst og uro og sære tendenser og formår at skabe tryghed og stabilitet. Hun har sagt ja til at gøre det resten af livet, skrev Dan Andersen.

Powered by Labrador CMS