Whitney Houstons mand: Hun ødelagde mig

Eksmanden peger fingre af den afdøde sangerinde i en ny film.

Udgivet Opdateret

Bobby Brown er altid blevet set som den, der var skyld Whitney Houstons stofmisbrug. Og det har også været almindeligt kendt, at Brown var voldelig mod den legendariske sangerinde. Noget, som kun blev forstærket med hendes tragiske død i 2012.

Men det virker som om, at 49-årige Bobby har set chancen for at ændre offentlighedens syn med sin nye selvbiografiske film “The Bobby Brown Story”. Det skriver Mirror.

Brown har selv produceret filmen, og her påstår han, at det var Whitney, der var skyld i parrets stofmisbrug, ikke ham.

Filmen følger Brown, fra hans bands opløsning i 1985 og til nutiden. Men det er fremstillingen af Browns forhold til den afdøde Whitney, der har tiltrukket sig mest interesse.

Stofmisbruget tog overhånd

Filmen portrætterer unge Bobby som en forvirret sjæl, der bliver tryllebundet af Whitney. En kvinde der er krævende og selvoptaget. Filmen antyder endda, at det var Whitney, der fik Bobby ind i et dagligt stofmisbrug, som næsten tog livet af ham.

Til trods for, at filmen er Bobbys forsøg på, at få ændret offentlighedens syn på ham, skjuler han ikke sine egne fejl.

Filmen viser, hvordan han blandt var Whitney utro, og endda gjorde elskerinden gravid. Han viser også, sit eget alkohol- og stofmisbrug. Og efter parret får en datter, får de en daglig rutine med stoffer.

Skyld bliver kastet rundt

Filmen viser da også, hvordan Bobby bliver anholdt i 2000 og fængslet i 26 dage. Her får han en kold tyrker fra stofferne, imens Whitney fortsætter sit misbrug. Ifølge filmen tilbyder hun endda Brown stoffer, da han kommer ud af fængslet stoffri.

Parrets forhold var også kendt for sin voldelig karakter, men det er der ingen spor af i filmen. Der er kun en enkelt scene, hvor Brown ved et uheld rammer Whitney, imens han slår en anden.

Filmen påstår også, at det var Whitney, der forlod Brown. Og man ser, hvor ulykkelig han er, ved hendes død i 2012.

Det er ikke til at vide, hvem der ledte hvem, ned af stofmisbrugets veje. Men én ting er sikkert, Bobby mener det var Whitney.

Filmen er todelt og har premiere fredag og lørdag.

Powered by Labrador CMS