Vingegaard meget væk: Alene med Frida

Hans svigermor - kendt fra 'Den store bagedyst - åbner op om familielivet

Udgivet Opdateret

Ud over at Rosa Kildahl er mormor til Jonas Vingegaards 14 måneder gamle datter Frida, er hun også farmor til en pige på 12 år, en dreng på 9 år og en dreng på 6 år.

Den tidligere bagedyst-deltager og svigermor til Vingegaard, der i øjeblikket kører i gult i Tour de France, elsker at være bedsteforælder. 

Børnebørnene må få al den tid med hende, som de behøver, fortæller Rosa Kildahl i et interview med ALT.dk.

- Mit seneste barnebarn bor kun 300 meter fra mig. Så kan man lige pludselig bare ringe og spørge, om man skal gå en tur, om man skal komme med rundstykker, eller om de vil komme og spise her. Vi skal ikke planlægge så meget. Vi kan bare ses, når lysten og behovet er der. Det er en ekstra gave. Meget af tiden er min datter og mit barnebarn alene, fordi min svigersøn rejser meget i forbindelse med sit arbejde. Så er jeg alene med dem, sover med dem og vågner med dem, og mit barnebarn kommer ud og siger godmorgen. Det er fantastisk, lyder det. 

Brød ud i tårer

Den tidligere bagedyst-deltager beskriver sig selv som "flyvende farmor", for der er fart over feltet, når hun er sammen med børnebørnene. De bygger blandt andet huler og laver Tarzan-stier. 

Men børnene har også også lært hende værdien i at geare helt ned, og at en langsom lørdag med Nutella på morgenbollen og afslapning ligeledes kan give glade børn.

Rosa Kildahl brød ud i tårer onsdag, da hun i et interview med B.T. satte ord på glæden og stoltheden over, at svigersønnen Jonas Vingegaard havde vundet 11. etape i Tour de France og nappet løbets gule førertrøje. 

Rosa Kildahl er mormor til Jonas Vingegaards lille datter Frida.
Rosa Kildahl er mormor til Jonas Vingegaards lille datter Frida.
Powered by Labrador CMS