Vildt show: Det samler TV 2 ind til

Lørdag samler TV 2 i samarbejde med Danmarks Naturfredningsforening penge ind til gavn for klimaet.

Puk Elgård og Mikkel Kryger guider seerne i showet Danmark planter træer til fordel for klimaet. Klik videre og se flere billeder. Foto: Mikkel Tjellesen/ TV 2
Puk Elgård og Mikkel Kryger guider seerne i showet Danmark planter træer til fordel for klimaet. Klik videre og se flere billeder. Foto: Mikkel Tjellesen/ TV 2
Udgivet Opdateret

TV 2 sætter fokus på klimaet og de mange problemer, som der er med det. Derfor blænder de lørdag den 14. september op for et overdådigt show.

Showet har til formål at samle ind til fordel for klimaet. Her er det muligt at plante et træ, eller i hvert fald at give penge til det. Projektet Danmark planter træer kickstarter TV 2 med et indsamlingsshow.

Og det er et show som seere kan at se frem til.

Det skriver kanalen i en pressemeddelelse.

Hvad skal vi gøre?

Showet, samt temaet Vores jord, som kanalen kommer til fokusere på helt ind i 2020, har til formål at sætte fokus på klimaet. Men også at sætte fokus på, hvad man som privatperson kan gøre for klimaet.

Artiklen fortsætter efter videoen.

–  Klimaforandringerne er et af de mest debatterede emner herhjemme. Mange er bekymrede og efterlyser en måde, hvorpå de selv kan gøre en forskel for klimaet. TV 2 har som publicist taget det standpunkt, at vi vil sætte ekstra fokus på klimaudfordringen og tage diskussionerne om, hvad vi kan og skal gøre ved den, siger programdirektør ved TV 2 Lotte Lindgaard og fortsætter:

– Og det helt nye er, at vi tilbyder at være en del af løsningen, når vi samler ind til plantning af træer i danske skove og til bevarelse af dansk skov og regnskov i udlandet.

Morgenværter styrer slaget

Showet bliver styret af de erfarne Go’ morgen Danmark-værter Puk Elgård og Mikkel Kryger. Sammen guider de seerne igennem aftenen i det 45 meter høje Skovtårnet.

Morgenværterne skal blandt andet præsentere sangerinden Medina, der optræder til showet. Mens også det nyt stjernefrø, Nicklas Sahl, optræder.

Så er der også gensyn med Anne Dorte Michelsen, der fredag indtog dansegulvet i Vild med dans. Lørdag bliver hun bakket op af Tøsedrengene, når de skal optræde.

Ind imellem alt det musik, vil manipulationseksperten Jan Hellesøe også gæste showet, mens seerne også kan nye en række tankevækkende indslag.

Showet sendes klokken 19.30 lørdag på TV 2.

Powered by Labrador CMS