Vild med dans-veteran: Jeg hepper på….

Veteranen Thomas Evers Poulsen synes, de kvindelige dansere skal stramme lidt op for at kunne følge med Sarah.

Thomas Evers Poulsen er en veteran i tv-showet Vild med dans, og han er ikke i tvivl om, hvem han holder med i år. Foto: Emil Hougaard/Scanpix (Arkivfoto)
Thomas Evers Poulsen er en veteran i tv-showet Vild med dans, og han er ikke i tvivl om, hvem han holder med i år. Foto: Emil Hougaard/Scanpix (Arkivfoto)
Udgivet Opdateret

Først fik hun succes i bokseringen. Så fik hun succes på dansegulvet.

Boksestjernen Sarah Mahfoud har gennem hele denne sæson af Vild med dans fået adskillelige komplimenter for sine dansetrin.

Dommeren Jens Werner gik endda så langt som at sige, at hun var den bedste kvindelige nydanser nogensinde.

Kvinderne kan lære af Mahfouds benarbejde

Nu tilføjer Vild med dans-veteranen Thomas Evers Poulsen, at de kvindelige dansere i programmet faktisk kan lære lidt af Sarah Mahfouds benarbejde.

– De der cha-cha-cha-ben hun lavede i fredags, var jo fantastiske. Hvis man ikke vidste det, så ville man ikke tro, at hun var en nydanser, røber sidste års Vild med dans-vinder.

Især en af Sarah Mahfouds og dansepartneren Morten Kjeldgaards danse har sat sig fast på nethinden.

– Efter jeg havde set generalprøven på deres jive, måtte jeg lige sige til de kvindelige professionelle dansere, at de skulle stramme lidt op, griner han.

Holder med Sarah og Morten

Derfor er der heller ikke tvivl om, hvem der holdes med, når finalen i Horsens skal stå på fredag.

– Jeg holder med Sarah og Morten. Hun fortjener hundrede procent at vinde. Mille er det dejligste menneske, men Mads Vad må bare ikke vinde tre gange, lyder det fra danseren med et blink i øjet.

Thomas Evers Poulsen har selv vundet Vild med dans to gange, ligesom Mads Vad også har. Derudover ligger de begge side om side i flere Vild med dans-statistikker.

Til finalen i Horsens skal alle parrene fra dette års Vild med dans på gulvet, hvilket betyder, at Thomas Evers Poulsen og sangerinden Kirsten Siggaard, der dannede par denne sæson, skal på gulvet og danse salsa.

/ritzau/FOKUS

Powered by Labrador CMS