- Vi har ikke talt i flere uger

Natasja Crone og Rasmus Tantholdt har ikke set meget til hinanden på det seneste

Udgivet Opdateret

De har dannet par i nogle år, men de ser ikke meget til hinanden, fordi han ofte er på farten.

Derfor glædede Natasja Crone og Rasmus Tantholdt sig til at være sammen ved Tvprisen lørdag aften i Tivoli Hotel.

Der satte parret ord på til Newsbreak.dk.

- Vi har ikke set og talt i flere uger, så vi håber at komme til at sidde ved siden af hinanden, sagde den 49-årige journalist i konfliktområder, mens Natasja kunne supplere med, at hun ligeledes havde ligget vandret i den seneste tid som både studievært på Nyhederne og i ’Go’ morgen Danmark’ på TV 2.

- Vi har lavet en vagtplan

Som krigskorrespondent har Rasmus Tantholdt haft travlt siden begyndelsen af krigen i Ukraine, hvorfra han jævnligt beretter om situationens alvor.

- Vi har lavet en vagtplan på TV 2, da vi altid skal have en mand placeret i Ukraine. I modsætning til normalt, hvor jeg kan blive sendt af sted med få dages varsel, ved jeg nu præcis, hvornår det er min tur. Det er faktisk rart, lød det fra Rasmus Tantholdt om sit berejste job til brændpunkterne i verden.

Laver ingenting

Og hvad laver han så, når han ikke lige sidder i et fly fra punkt a til b eller står i en sønderknust ruinby iført skudsikker vest og sikkerhedshjelm.

- I går lavede jeg ingenting, og så lavede jeg ikke noget den næste time, og så læste jeg lidt i en bog, og hjalp min søn med en samfundsfag-opgave. Herefter så jeg mit yndlingshold AGF vinde en superligakamp, afslørede han om sin form for afslapning.

- Det er fedt nogle gange at lave noget, der ikke er farligt eller dårligt, sagde han.

TV 2-parret Rasmus Tantholdt og Najasja Crone fik tid til at være sammen til Tvprisen.
TV 2-parret Rasmus Tantholdt og Najasja Crone fik tid til at være sammen til Tvprisen.
Powered by Labrador CMS