-Vi har et hit

Nikolaj Hübbe har store forventninger til dansefesten ’Gotta Dance’ på Det Kgl. Teater

Udgivet Opdateret

Ved urpremieren på ’Gotta Dance’ lørdag aften i Operaen var Nikolaj Hübbe pænt klædt på i gallauniform og fuld af forventning.

- Efter hvad jeg har set til prøverne, så er det ikke sidste gang, vi kommer til at se den forestilling, lød det til kendte.dk.

- Man må ikke sælge skindet før bjørnen er skudt, men han har virkelig overgået sig selv. Jeg tror faktisk vi har et hit på hånden, sagde den 55-årige ’Vild med Dans’-dommer om manden bag den spritnye forestilling, nemlig Den Kongelige Ballet’s solodanser og koreograf Gregory Dean.

Broadwayshow

Nikolaj Hübbe forklarede om skabelsen af forestillingen.

- Jeg ville godt have et stort show, så jeg gik til Gregory, og spurgte, hvordan vi får skabt en forestilling, der kan køre på Broadway?

- Så kom han med en idé, og den købte jeg. Han har lavet det hele, afslørede balletmesteren, der i forbindelse med dronning Margrethes fødselsdag for nylig blev forfremmet til Ridder af 1. grad af Dannebrogordenen.

Havde den ikke på

Den nye orden bar han dog ikke synligt på reverset, men han udtrykte håb for fremtiden.

- Det ville da være skønt, hvis vi kunne tage ud at rejse med forestillingen, sagde Hübbe, der også løftede sløret for, at han er klar igen, når ’Vild med Dans’-sæsonen banker på til efteråret.

Nikolaj Hübbe ankom i det stiveste puds til urpremiere på nyt Broadwayshow i Operaen.
Nikolaj Hübbe ankom i det stiveste puds til urpremiere på nyt Broadwayshow i Operaen.
Powered by Labrador CMS