Verdensstjerne ked af kritik

Den sidste sæson af Game of Thrones blev meget udskældt. Netop den kritik har gjort seriens skuespillere ked af det, lyder fra Nikolaj Coster-Waldau.

Nikolaj Coster-Waldau fortæller, at kritikken af den sidste sæson af Game of Thrones, gjorde skuespillerne kede af det. Klik videre for at se flere billeder. Foto: Scanpix
Nikolaj Coster-Waldau fortæller, at kritikken af den sidste sæson af Game of Thrones, gjorde skuespillerne kede af det. Klik videre for at se flere billeder. Foto: Scanpix
Udgivet Opdateret

Forventningerne var på bristepunktet, da den ottende og sidste sæson af kult-serien Game of Thrones fik premiere. Men med tiden blev de håbefulde seere meget skuffede.

Den sidste sæson fik hård kritik fra mange fans, og den kritik har ifølge Nikolaj Coster-Waldau haft en indflydelse på seriens skuespillere.

Det skriver Huffpost.

Game of Thrones-diskussion

I weekenden har Game of Thrones fanarrangementet Con of Thrones løbet af stablen.

Her har Nikolaj Coster-Waldau, der spillede Jamie Lannister i serien, deltaget i flere paneldiskussioner, som er et hyppigt programpunkt ved sådanne fankonventioner.

Ved et mindre panelarrangement, hvor fans kunne stille spørgsmål til stjernen, blev den heftige kritik af seriens sidste sæson diskuteret.

Ked af kritikken

Nikolaj Coster-Waldau løftede sløret for, at fansenes kritik ikke var gået ubemærket hen.

– Hver sæson har været intens set i forhold til opmærksomhed og diskussioner, men det var ekstraordinært intenst med den sidste sæson. Og vi har en WhatsApp gruppe, alle skuespillerne, og jeg så, hvordan folk blev lidt kede af det, fordi noget af det er ondt, siger skuespilleren i panelet.

Artiklen fortsætter efter videoen.

Han tilføjer også, at han godt ved, at de onde gloser om seriens sidste sæson, er sjove for fansene, men det gør skuespillerne kede af det.

Forsvarer forfatterne

Noget af kritikken af sidste sæson af Game of Thrones går blandt andet på, at mange scener var for mørke til at se, hvad der skete.

Mens særligt forfatterne bag sæsonen er blevet kritiseret med tanke om, at de ikke har været passioneret omkring den sidste sæson, fordi de vidste, at det var slutningen. De ville gerne videre til andre projekter.

Det er ikke sandt, hvis man skal tro Nikolaj Coster-Waldau. Han siger, at de to forfattere på serien er de mest dedikerede af alle på holdet, og de har siden starten af serien brugt tid på at tænke over, hvordan den skulle ende.

Powered by Labrador CMS