Verdenskendt popdiva kommer til Danmark

Snart starter billetsalget til koncerten med den ínternational kendte sangerinde, der kommer forbi Danmark.

Mariah Carey giver koncert i København den 4. december. Foto: Carlo Allegri/Scanpix (Arkivfoto)
Udgivet Opdateret

Den amerikanske sangerinde Mariah Carey kommer til Danmark i 2018.

Det oplyser Live Nation i en pressemeddelelse.

Det kan blive en tidlige julegave for fans af Mariah Carey. Sangerinden giver koncert i Royal Arena i København den 4. december.

Kritikerrost tour kommer forbi Danmark

Det er den meget succesrige og kritikerroste All I Want For Christmas Is You Tour, der kommer til Europa til november/december – og det bliver med et stop i København.

Efter at have begejstret publikummer sidste år, hvor All I Want For Christmas Is You Tour modtog fremragende anmeldelser fra både kritikere og fans efter de første shows.

Mariah Carey er den bedst sælgende kvindelige kunstner nogensinde, med mere end 200 millioner albums solgt til dato og atten amerikanske Billboard Hot 100 #1 singler, mere end nogen soloartist i historien.

Superstjernen er synonymt med jul takket være den #1 tidløse klassiker, “All I Want For Christmas Is You”.

Julehittet, som hun skrev og producerede tidligt i karrieren er årligt den bedst sælgende julesingle, der går #1 på Billboards Holiday Digital Songs, Holiday Hot 100 og Holiday Streaming Songs lister.

Stadig det bedst sælgende julealbum

Mariahs juleopus, “Merry Christmas” er stadig det bedst sælgende globale julealbum, med mere end 14 millioner solgte eksemplarer til dato verden over, skriver Live Nation.

Billetter til Mariah Carey All I Want For Christmas Is You Tour kan købes fra fredag den 8. juni via livenation.dk og ticketmaster.dk.

Powered by Labrador CMS