Veninden overtager Kirstens eksmand

Deres forhold har ikke taget skade

Kirsten Siggaard her med veninden Roxanne til premiere pÄ 'Den Skaldede FrisÞr' i Falkoner Salen i september mÄned i Är. Kirsten Siggaard
Kirsten Siggaard her med veninden Roxanne til premiere pÄ 'Den Skaldede FrisÞr' i Falkoner Salen i september mÄned i Är. Kirsten Siggaard
Udgivet Opdateret

Der hersker tilsyneladende ikke skyggen af jalousi eller trekantsdrama hos Kirsten Siggaard, hvis eksmand JĂžrgen Andersen er blevet kĂŠreste med den 67-Ă„rige dansktopstjernes bedste veninde, Roxanne.

Det blev afslĂžret ved sommerens premiere pĂ„ NykĂžbing Falster Revyen, og i september kom veninderne til premieren pĂ„ musicalversionen af ”Den Skaldede FrisĂžr” i Falkoner Salen pĂ„ Frederiksberg.

– Ja, det er min eksmands kéreste, og hvorfor skulle vi ikke fortsétte med at holde sammen? spurgte Kirsten Siggaard, og gav selv svaret:

– Vi har vĂŠret veninder i 20 Ă„r, vi rejser sammen, og i perioder bor Roxanne hos mig, sagde den 67-Ă„rige ”Sku' du spĂžrg' fra no'en”-sanger.

Et dejligt hus

 Og veninden bakkede op.

– Ja, Kirsten har et dejligt hus, sĂ„ der bor jeg med jĂŠvne mellemrum, supplerede Roxanne, og slog dermed fast, at venindeforholdet ikke har taget skade, selvom hun har overtaget Kirstens eksmand.

Skilt i 2017

Kirsten Siggaard blev skilt fra JĂžrgen Andersen i 2017 efter 38 Ă„rs ĂŠgteskab.

De har to sĂžnner, Mads og Kasper samt bĂžrnebĂžrn.

Siden har Kirsten vÊret single, men hun har hele tiden bevaret et godt forhold til eksmanden, og det holder hun fast i pÄ trods af, at hendes bedste veninde har taget over, hvor hun slap.

Powered by Labrador CMS