Veninden overtager Kirstens eksmand

Deres forhold har ikke taget skade

Kirsten Siggaard her med veninden Roxanne til premiere på 'Den Skaldede Frisør' i Falkoner Salen i september måned i år. Kirsten Siggaard
Kirsten Siggaard her med veninden Roxanne til premiere på 'Den Skaldede Frisør' i Falkoner Salen i september måned i år. Kirsten Siggaard
Udgivet Opdateret

Der hersker tilsyneladende ikke skyggen af jalousi eller trekantsdrama hos Kirsten Siggaard, hvis eksmand Jørgen Andersen er blevet kæreste med den 67-årige dansktopstjernes bedste veninde, Roxanne.

Det blev afsløret ved sommerens premiere på Nykøbing Falster Revyen, og i september kom veninderne til premieren på musicalversionen af ”Den Skaldede Frisør” i Falkoner Salen på Frederiksberg.

– Ja, det er min eksmands kæreste, og hvorfor skulle vi ikke fortsætte med at holde sammen? spurgte Kirsten Siggaard, og gav selv svaret:

– Vi har været veninder i 20 år, vi rejser sammen, og i perioder bor Roxanne hos mig, sagde den 67-årige ”Sku' du spørg' fra no'en”-sanger.

Et dejligt hus

 Og veninden bakkede op.

– Ja, Kirsten har et dejligt hus, så der bor jeg med jævne mellemrum, supplerede Roxanne, og slog dermed fast, at venindeforholdet ikke har taget skade, selvom hun har overtaget Kirstens eksmand.

Skilt i 2017

Kirsten Siggaard blev skilt fra Jørgen Andersen i 2017 efter 38 års ægteskab.

De har to sønner, Mads og Kasper samt børnebørn.

Siden har Kirsten været single, men hun har hele tiden bevaret et godt forhold til eksmanden, og det holder hun fast i på trods af, at hendes bedste veninde har taget over, hvor hun slap.

Powered by Labrador CMS