Vælg de rigtige høretelefoner til den nyeste musik

Høretelefoner er blevet den primære måde, som danskerne hører musik på. Med disse smarte enheder kan vi nemlig høre de fedeste sange klart og tydeligt, uden at vi kommer til at forstyrre andre.

Foto: Heymate.

Mange kendte er blandt andet begyndt at producere deres egne høretelefoner. Dr. Dre har lavet de kendte modeller fra mærket Beats by Dre, mens Jay-Z har samarbejdet med producenten Skullcandy. Der er altså rigeligt af berømte mennesker at vælge fra, som alle har set fordelene i høretelefoner.

Der findes dog utroligt mange modeller derude på markedet – hvordan vælger du lige den rigtige?

Hvad er formålet med dit nye headset?

Dine nye høretelefoner skal ofte bruges til noget bestemt. Kan du godt lide at spille de nyeste computerspil som eksempelvis Drake eller Mila Kunis, så er der god grund til at lede efter etpopulært gaming headset til PC! Et gaming headset vil nemlig lade dig høre dine omgivelser i spillet bedre, og ofte kommer de med mikrofon, så du kan kommunikere med holdet.

Skal du ud at løbe eller træne med et headset, så skal du sørge for, at puderne kan klare noget sved. Det ville være synd, hvis de skulle gå i stykker for hurtigt – det er træls for både din komfort og for din pengepung.

Måske skal du i stedet se masser af film med dine høretelefoner. Her kan surround sound være en god investering. Det får nemlig lydene til at føles meget mere virkelighedstro, idet eksplosioner, blæst og snak foregår hele vejen rundt og ikke bare til højre eller venstre.

Hvorfor vælge bluetooth?

Bluetooth er i dag blevet en populær mulighed, så du slipper for at have en ledning i vejen, når du bruger høretelefonerne. Der er flere grunde til at vælge dette – blandt andet er du mere fleksibel, så du eksempelvis kan gå rundt i et lokale, mens du hører sange, uden at have telefon eller mp3-afspiller på dig.

Denne teknologi er også populær blandt folk, som træner. Eksempelvis var filmstjerne og wrestler Dwayne ”The Rock” Johnson med til at designe et headset sammen med Under Armour. Headsettet var blandt andet trådløst, så ledninger ikke kom i vejen, mens man løb eller løftede vægte.

Tænk over frekvenser

Høretelefoner kommer altid til at fremhæve og nedtone forskellige frekvenser i den musik, som du hører. Det er værd at tænke over, når du kigger på udvalget.

Hører du eksempelvis rigtigt meget fra folk som 50 Cent eller Kanye West, så vil der være meget bas i musikken. Derfor er det måske ikke nødvendigt at finde de høretelefoner, som afspiller med højest mulig bas.

Har du derimod sartere øre for de høje frekvenser, hvilket mange mennesker har, så er det værd at undersøge. Megen akustisk musik og folk fra eksempelvis Mumford & Sons vil findes i dette spektrum, så headsets, som fremhæver høje frekvenser, vil måske ikke være så gode for dig, som gerne lytter til denne slags musik.

Den nemmeste måde at undersøge dette på er simpelthen at prøve flere forskellige modeller og se, hvad du bedst kan lide!

Produceret af Heymate

Powered by Labrador CMS