Ulrich Thomsen som utro ægtemand

I den kommende spillefilm "Rør ved mig" bliver Ulrich Thomsen genforenet med skuespillerinden Mille Dinesen.

Ulrich Thomsen har de senere år udmærket sig i dramatiske roller i Susanne Bier-filmen “En chance til”, thrillerserien “Forhøret” og dramafilm som “Arven” og “I krig & kærlighed”. Det helt store gennembrud fik han i Thomas Vinterbergs dogmefilm “Festen” i 1998, og to år senere var han med i kultklassikeren “Blinkende lygter”. (Arkivfoto) – Foto: Scanpix.
Udgivet Opdateret

Alt kører tilsyneladende derudaf for Maja. Hun har udsigt til en forfremmelse, karrieren kører, og hjemmet ser perfekt ud – så derfor kommer det som et chok, da hendes mand vil skilles.

Maja mister fodfæstet, men forsøger at genvinde styringen over sit liv, samtidig med at hun swiper løs på Tinder og forelsker sig i en 20 år yngre fyr.

Artiklen fortsætter under videoen

Midt i det hele overser hun sin søn, som er i gang med et klassisk teenageoprør.

Det er omdrejningspunktet i den kommende komediefilm “Rør ved mig”, som får premiere i november næste år. Det annoncerer Deluca Film og Scanbox Entertainment i en pressemeddelelse.

På plakaten er et stjernespækket cast bestående af Rita-stjernen Mille Dinesen i hovedrollen som Maja, mens Ulrich Thomsen spiller hendes utro ægtemand.

De to har faktisk spillet over for hinanden før. Det skete for 14 år siden i komedien “Sprængfarlig bombe”.

Siden har Ulrich Thomsen gjort international karriere og har udmærket sig i serier som “The Blacklist” og “Banshee”.

Herhjemme har den 56-årige stjerneskuespiller de seneste år medvirket i thrillerserien “Forhøret” og er netop nu aktuel i dramaet “Vores mand i Amerika”. Senere på året kan han ses i krigsdramaet “Erna i krig” og som Carl Mørck i Afdeling Q-filmen “Marco effekten”.

Mange andre kendte med

Foruden Ulrich Thomsen og Mille Dinesen ses Mia Lyhne, Mille Lehfeldt, Casper Crump og Pernille Højmark i nogle af de bærende biroller, mens nye navne som Troels Kortegaard Ullerup ses i rollen som Majas unge flirt, Andreas, og Jasper Kruse Svabo som sønnen Magnus.

Bag kameraet står Lars Kaalund, der samtidig debuterer som spillefilmsinstruktør.

– Det er en fornøjelse at arbejde med et rigtig dygtigt hold og skuespillere af meget stort format. Scenerne, vi arbejder med i denne uge af vores optagelser, beskriver et ægteskab i opløsning og kaster en del tragikomiske situationer af sig, som jeg synes, vores stærke cast formår at løfte helt utrolig godt, siger Lars Kaalund i pressemeddelelsen og fortsætter:

– Så vores ambition om at lave en både sjov, dramatisk og romantisk film om et ret alvorligt emne lever rigtig godt. Og jeg håber meget, at tonen i filmen og de omstændigheder og dilemmaer, vores karakterer havner i, vil være genkendelige for publikum, lyder det fra Lars Kaalund.

Optagelserne er netop begyndt i Aarhus, og filmen får premiere den 4. november 2021.

Powered by Labrador CMS