Tvangsindlagt på sol-ferie

-Jeg er rasende, lyder det fra Ekstra Bladets chefredaktør

Ekstra Bladets chefredaktør er tvangsindlagt på sygehus med corona - under en ferie i Thailand.
Ekstra Bladets chefredaktør er tvangsindlagt på sygehus med corona - under en ferie i Thailand.
Udgivet Opdateret

Det var egentlig tænkt som en hyggelig juleferie mellem Ekstra Bladets chefredaktør Henrik Qvortrup og hans kæreste, Nanna.

Men nu er julefreden forbi.

EBs altid så rapkæftede 'ypperstepræst' blev nemlig testet positiv for corona ved ankomsten til Thailand og nu er han på vej til at blive tvangsindlagt på et sygehus.

Det afslører Qvortrup over for sin egen avis.

- Jeg er rasende. Det er jo gakkelak, at jeg sidder her totalt afsondret fra andre end min kæreste, og nu vil de så afhente os i en bil med en chauffør og køre os ind på et hospital, hvor vi kan smitte alle mulige andre. Jeg har ikke skyggen af et symptom, alt er godt, og nu vil de så lade mig sidde 12 dage på et hospital. Jeg er edderspændt rasende, siger han til avisen.

Er gået i panik

Ifølge Qvortrup er der gået panik i de thailandske myndigheder.

- Jeg er jo covid-19 positiv, men har ikke skyggen af et symptom. Vi sidder i en bungalow midt i bjergene, og der kommer folk i rumdragter og giver os mad, så den vej rundt er der fuldstændig styr på tingene. Men nu har guvernøren i turistmekkaet her besluttet sig for, at alle med en positiv covid-19-test samt deres partnere skal tvangsindlægges på det lokale hospital. Så det, der skulle have været en rar jule- og nytårsferie, bliver nu 12 dage på hospitalet, syder chefredaktøren, der ikke har meget til overs for de thailandske myndigheders måde at behandle turister på.

Powered by Labrador CMS