TV3 efter Bryggen-svipser: -Vi lægger os fladt ned!

Det var en teknisk fejl der var årsag til, at TV3 torsdag aften lagde ud med et gammelt afsnit af Familien fra Bryggen.

Udgivet Opdateret

TV3 lægger sig fladt ned efter der torsdag aften blev lagt ud med et gammelt afsnit af Familien fra Bryggen – i stedet for det længe ventede afsnit, hvor Cengiz frier til Geggo:

– Vi lægger os fladt ned. Det var en teknisk fejl, der gjorde vi viste et forkert afsnit. Det er ærgerligt, siger pressemedarbejder hos TV3, Jens Mogensen, til kendte.dk.

Undskyld

I en mail skriver TV3:

– Undskyld. Vi beklager, at vi fik startet et forkert afsnit af Familien fra Bryggen i aftes, hvilket skyldtes en teknisk fejl. Vi fik heldigvis hurtigt identificeret fejlen, og det rigtige afsnit kom på så hurtigt det kunne lade sig gøre – nemlig ved første reklamepause. Vi beklager meget over for vores seere, da vi ved, at mange havde glædet sig til dette spændende afsnit.

Rettet efter reklamepause

Fejlen blev opdaget og rettet efter den første reklamepause:

– Men der gik jo 24 minutter inden det rigtige afsnit kom på. 222.000 seere så Familien fra Bryggen i aftes. Jeg tør slet ikke tænke på, hvad seertallet havde været, hvis vi havde haft det rigtige afsnit på fra starten. På 24 minutter kan folk jo nå at skifte over på andre kanaler, fortæller Jens Mogensen til kendte.dk.

TV3 oplyser, at torsdagens afsnit af Familien fra Bryggen bliver genudsendt i aften klokken 19 samt lørdag klokken 16.30. Desuden kan afsnittet også ses på streaming-tjenesten Viaplay.

Du kan se Cengiz fri til Geggo i klippet nedenunder…



Powered by Labrador CMS