TV-stjerne dømt for kidnapning

Risikerer op til 20 års fængsel

Geoffrey Ian Paschel er blevet dømt for vold.
Geoffrey Ian Paschel er blevet dømt for vold.
Udgivet Opdateret

Reality-tv-stjernen Geoffrey Ian Paschel risikerer op til 20 års fængsel, efter at han er blevet dømt for at kidnappe og overfalde sin forlovede. Det skriver People. 

Geoffrey Ian Paschel er kendt fra TV-serien 90 Day Fancé, en reality-serie, der i Danmark kan ses på Discovery+. I serien følger man par, der har 90 dage som forlovede til at finde ud af, om de ønsker at blive gift. 

Serien fik premiere i 2014, og som årene er gået, er der blevet produceret en række spinoff-versioner af den oprindelige 90 Day Fiancé.

Deltog efter overfald 

Geoffrey Ian Paschel deltog i spinoff-udgaven 90 Day Fiancé: Before the 90 days, hvor man følger livet for par, der har lært hinanden at kende online men ikke mødt hinanden i virkeligheden. 

People skriver, at Geoffrey Ian Paschel deltog i serien sammen med Varya Malina, som han blev forlovet med i løbet af serien. Han deltog i serien, efter at han blev anholdt i den sag, han nu er blevet dømt for. 

Kidnapning og overfald

People skriver, at 44-årige Geoffrey Ian Paschel blev dømt for at overfalde og holde sin daværende forlovede fangede i sommeren 2019. Han blev også dømt for at forhindre politiets arbejde. 

Ifølge People blev politiet tilkaldt til Geoffrey Ian Paschels hjem dem 9. juni 2019. Her mødte de Geoffreys nu forhenværende forlovede, der fortalte, at hun var blevet overfaldet. 

- Han greb fat i offerets nakke og bankede hendes ansigt ind i en væg gentagne gange. Hun blev også smidt i jorden og trukket afsted, lyder det fra anklageren i sagen, ifølge People. 

Stak af

Da sagens offer forsøgte at slippe væk, blev hun tilbageholdt og frastjålet sin telefon. Hun formåede at stikke af, mens Geoffrey Ian Paschel sov. 

Offeret fik kontakt til en nabo, der kontaktede politiet. Da betjente kom til stedet, kunne de se, at offeret havde flere skader i ansigtet, på ryggen, armene og læberne. En undersøgelse viste, at hun havde hjernerystelse. Geoffrey Ian Paschel insisterede under sagen på, at alle skaderne var selvforskyldte. 

Den forklaring bed ikke på juryen i sagen, der kendte Geoffrey Ian Paschel skyldig efter to dages retssag.

People skriver, at Geoffrey Ian Paschel er tidligere straffet, og derfor risikerer han mellem 12 og 20 års fængsel, når der er strafudmåling i sagen den 3. december. 

Powered by Labrador CMS