TV-pars forhold er gået i opløsning

I kølvandet på deltagelsen i DR-programmet 'Alene i vildmarken' har parret Ann Pedersen og Bjørn G. Nielsen besluttet, at de ikke længere skal være kærester

Kæresteparret Ann og Bjørn fra DR-programmet ‘Alene i vildmarken’ er gået fra hinanden efter deres medvirken. Foto: United/DR
Udgivet Opdateret

Som seer har man kunnet følge det jyske kærestepar Ann Pedersen og Bjørn G. Nielsen i DR-programmet ‘Alene i vildmarken’, hvor det gælder om at overleve længst i den norske vildmark.

Men nu er de to medvirkende, som har dannet par i tre år, gået hver til sit. Det gjorde de tilbage i februar. Det skriver Ekstra Bladet.

Det var faktisk ikke de strabadser, som de var udsat for i vildmarken, men hverdagsproblemerne hjemme i Danmark, der endte med at ødelægge forholdet.

– Vi har det helt fint sammen, men da vi kom hjem til hverdagen, fandt vi ud af i fællesskab, at vi ville noget forskelligt med vores liv. Ikke det vi laver i fritiden men karrieremæssigt, og så var vi nok lidt for forskellige i forhold til, hvordan man kommunikerer sammen om tingene. Men vi har stadig oplevelsen sammen, siger Ann Pedersen til Ekstra Bladet.

For utrygge til at blive

Ann Pedersen og Bjørn G. Nielsen var det næstsidste par, der var tilbage i konkurrencen. De valgte at forlade programmet på deres delmål, som var 30 dage.

Grunden til, at parret – som nu er ekskærester – forlod programmet, er, at de var utrygge ved at fortsætte grundet jægere på eljagt i området.

Ann Pedersen fortæller til Ekstra Bladet, at de ikke havde sikkerhedsudstyr på, og at der gik jægere rundt og skød omkring dem.

Vinderne af konkurrencen blev 23-årige Emil Fammé Hansen og 24-årige Nicklas Flenø Mikaelsen, der overlevede 32 dage i den norske vildmark.

Powered by Labrador CMS