TV 2-vært forsvinder fra skærmen

Michael Robak forlader stillingen som nyhedschef hos TV 2 Lorry og bliver i stedet en del af morgenholdet på Radio4

Udgivet Opdateret

En ny stemme kan fra i dag høres på Radio4's morgenprogram "Radio4 Morgen".

Stationen udvider nemlig sit tidlige værtshold med den erfarne tv-mand Michael Robak.

Det oplyser Radio4 i en pressemeddelelse.

Helt rigtige tidspunkt

- Jeg har altid tænkt, at jeg på et tidspunkt gerne ville lave radio, så jeg er meget glad for, at muligheden nu opstod - på det helt rigtige tidspunkt, lyder det fra Michael Robak, der kommer fra en stilling som nyhedschef på TV 2 Lorry.

Før det har han haft en række forskellige lederstillinger hos TV 2, været vært på "Go' Morgen Danmark", samt klummeskribent og brevkasseredaktør hos Alt for Damerne.

Forbandet godt selskab

Derudover er han forfatter til to romaner.

Men nu gælder det nyheder på lyd i de tidlige morgentimer.

- Michael Robak har et stærkt øje for de historier, som optager danskerne, og så er han uomtvisteligt forbandet godt selskab, så vi glæder os til at slippe ham løs i æteren, siger Radio4’s nyheds- og aktualitetschef, Jon Hasselbalch Mikkelsen.

Michael Robak indgår som femte vært på morgenholdet, der i forvejen tæller Kasper Harboe, Dagmar Eben Østergaard, Jacob Grosen og Anne Phillipsen.

Den erfarne vært søge nu mod nye opgaver.
Den erfarne vært søge nu mod nye opgaver.

RADIO 4

R4DIO (udtales Radio 4) er en landsdækkende dansk taleradio med base i Aarhus og København. Kanalen gik i luften torsdag den 1. november 2019 klokken 00.00, hvor den overtog frekvensen fra Radio24syv på det såkaldte FM4-bånd. Direktøren ved oprettelsen var Anne-Marie Dohm.

Siden starten d. 1. november 2019 har radiostationen set et dalende lyttertal og kunne i uge 49 præsentere et lyttertal på blot 371.000, hvilket svarer til omtrent det samme som Radio24syv i samme uge i 2011 (365.000 lyttere) og 140.000 færre end, hvad Radio24syv præsterede i samme uge i 2018 (511.000). Det lader til, at radiostationen især taber terræn til Danmarks Radios P1, som efter lukningen af Radio24syv har set et stigende lyttertal

Kilde: Wikipedia
Powered by Labrador CMS