TV 2-profiler scorer ny tjans

Poul Erik Skammelsen og Louise Windfeldt-Høeberg får ny tjans på TV 2-programmet "Verden ifølge NEWS"

Udgivet Opdateret

TV 2-værterne Poul Erik Skammelsen og Louise Windfeld-Høeberg har fået en ny tjans på TV 2.

I det nye år skal de nemlig være værter for TV 2-programmet "Verden ifølge NEWS", hvor de skal klæde danskerne på med udlandsstof.

Det oplyser TV 2 i en pressemeddelelse.

Banker for udlandsstof

Poul Erik Skammelsen, der har arbejdet for TV 2 siden 1988, fortsætter stadig som vært på TV 2 Nyhederne, men ser frem til den nye værtsrolle.

- Mit hjerte banker for udlandsstoffet. Det er enormt spændende at være med til at dække de store og nogle gange spektakulære ting, der sker, og sætte dem i perspektiv, siger Poul Erik Skammelsen i pressemeddelelsen.

- Især lige præcis nu er det vigtigt, hvor vi står i en total brydningstid med et Europa, der ser fuldstændig anderledes ud, end det gjorde for et år siden, og en gammel verdensorden, der er brudt sammen, mens vi ikke aner, hvor en ny orden vil føre os hen, afslutter han.

Vært på skift

Han kommer til at være vært på udlandsmagasinet på skift med Louise Windfeld-Høeberg, som også har en stor tilknytning til TV 2.

- Jeg glæder mig til at være med til at formidle de vigtigste internationale begivenheder på en måde, der gør dem nærværende og vedkommende for danskerne, siger Louise Windfeld-Høeberg.

Poul Erik Skammelsen og Louise Windfeld-Høeberg er de nye værter på 'Verden ifølge NEWS'. (PR-foto).
Poul Erik Skammelsen og Louise Windfeld-Høeberg er de nye værter på "Verden ifølge NEWS". (PR-foto).

Boet i Afrika

Louise Windfeld-Høeberg har blandt andet boet i Afrika i ti år og i Asien i to år som korrespondent for TV 2, og så har hun også været radiovært på DR P1-programmerne "Orientering", "Afrikanske Stemmer" og "Droner og Kanoner".

Desuden har Poul Erik Skammelsen været korrespondent i Washington, Moskva, Prag og Warszawa.

"Verden ifølge NEWS" vender tilbage til sendepladen torsdag 5. januar med de to nye værter.

Powered by Labrador CMS