Trump svarer igen på stikpiller fra Streep

Det tog ikke lang tid for Donald Trump at svare igen på Meryl Streeps kritik af ham ved Golden Globe.

USA’s kommende præsident er ikke overrasket over kritikken fra skuespillerinden Meryl Streep, som han betegner som en “Hillary-elsker”. Foto: ROBYN BECK/Scanpix (Arkivfoto)
Udgivet Opdateret

Skuespillerinden Meryl Streep lagde ikke fingre imellem, da hun natten til mandag dansk tid gik på scenen under årets Golden Globe-prisuddeling for at modtage æresprisen Cecil B. DeMille.

Den Oscar-vindende skuespillerinde benyttede nemlig chancen for at give USA’s kommende præsident, Donald Trump, tørt på i en politisk dundertale.

Og allerede få timer efter skuespillerindens tale er Donald Trump klar med et svar til Meryl Streeps kritik af ham. Det skriver The New York Times, der har kort har talt med Donald Trump om talen.

Trump er ikke overrasket

I et telefoninterview erklærer den kommende præsident, at han ikke selv har set prisuddelingen, men at han ikke er overrasket over Meryl Streep, som han betegner som “en Hillary-elsker”.

Donald Trump understreger også, at kritikken fra “venstreorienterede filmfolk” ikke kommer bag på ham.

Selv om man kan betragte Donald Trumps modsvar til Meryl Streep som forholdsvis kontrolleret, så var det en stærkt berørt skuespillerinde, der dedikerede sin takketale til blandt andet at kritisere den kommende præsident for at gør grin med en handicappet journalist under valgkampen.

Trump afviser anklagen

En anklage, som Donald Trump blankt afviser over for The New York Times.

– Folk bliver ved med at sige, at jeg bevidst gjorde grin med journalistens handicap, som om Meryl Streep og andre kunne læse mine tanker, lød svaret fra Donald Trump.

Se hele Meryl Streeps takketale her:


/ritzau/FOKUS

Powered by Labrador CMS