Trist sommervejr øger salget af sexlegetøj

Dårligt dansk sommervejr, giver stor stigning i salget af sexlegetøj.

Foto: Scanpix (Modelfoto)
Foto: Scanpix (Modelfoto)
Udgivet Opdateret

Der er en klar sammenhæng mellem sommervejrets manglende solstråler og stigningen i salget af sexlegetøj.

Det skriver Sinful.dk i en pressemeddelelse.

– Når sommersolen svigter os danskere så bliver vi kreative og finder på ting vi kan foretage os indendørs. Og her er der i år rekord mange som synes at sexlegetøj er en sjov måde at nyde og udforske hinanden på, fortæller medstifter, Mathilde Mackowski.

Salget er ofte over 40 procent større på dage hvor vejret er gråt, modsat dage hvor solen skinner.

Nu kan du nyde din partner på afstand

Sommerens helt store trend er app-styret sexlegetøj som flere og flere par køber til at nyde hinanden med – også på afstand.

– Sidste år så vi hvordan manden kunne tage kontrollen over kvinden med fjernstyret sexlegetøj, men nu kan kvinden faktisk også styre manden. We-Vibe er kommet på markedet med en app-styret penisring som hedder Verge. Lige meget hvor du er henne i verden, så kan man connecte den til en app og så kan hun styre hvad der skal ske for ham. Dette giver en masse nye og spændende legemuligheder, siger Mathilde Mackowski.

Vejret spiller også en afgørende rolle for hvornår på dagen der bliver lagt sexlegetøj i indkøbskurven.

I ferieperioder med gråt vejr, at der er ekstra travlt mellem klokken 10 og 12, hvilket kan skyldes at mange vælger at blive i sengen og finde aktiviteter der kan foretages indendørs.

Anderledes ser det ud når sommeren viser sig fra sin gode side, så oplever webshoppen nemlig at ordrerne kommer i aftentimerne.

Powered by Labrador CMS