Trist liste: Disse kendte danskere har taget coke

Listen har for nyligt fået et helt nyt medlem.

Udgivet Opdateret

Da sangerinden Medina i marts fik en bøde på hele 43.500 kroner for at køre bil i påvirket tilstand, var hun langt fra den første danske kendis, der offentligt erkendte, at hun har taget kokain.

Medina havde nok kokain i blodet til, at det oversteg bagatelgrænsen for stoffet, da hun blev stoppet af politiet 29. juli 2017 tidligt om morgenen.

Promillen lød på 1,13, og da Medina både var sigtet for narko- og spirituskørsel, forlangte anklageren en bødestraf for hver forseelse.

Erkendte sig skyldig

Ved spiritus- og narkokørsel er bødens størrelse afhængig af den dømtes indkomst og promillen, hvilket for højtlønnede kan betyde en anseelig bøde.

Medina var ikke selv til stede, da hun modtog dommen, men i hendes sted fortalte hendes advokat, at hun erkendte sig skyldig i sigtelserne. Hun har overfor politiet erkendt at have kørt bil, mens hun var påvirket af både alkohol og kokain.

Medina har sagt undskyld

Mens Medina ikke selv mødte op ved retten, har hun siden reageret på dommen og historien på Facebook.

Medina skriver, at hun er flov, og hun bruger opslaget til at undskylde til dem, hun har skuffet.

“Til alle jer jeg har skuffet: I har min uforbeholdne undskyldning. Jeg kan kun ydmygt håbe, at jeg fortsat kan få lov at inspirere jer med de ting, jeg finder vigtige i verden,” lød det fra Medina på Facebook.

Som du kan se i galleriet til denne artikel, er Medina langt fra den eneste danske, der har taget coke.

Husker du dem alle? Klik dig gennem galleriet og få svaret.

Kilder: 

Ekstra BladetBerlingskeBT – Se og HørFemina –  Avisen.dkEkstra BladetBTBT – Ritzau

Powered by Labrador CMS