Tom Hanks: -Det er hårdt at forblive gift

Hollywood-parret Tom Hanks og Rita Wilson har været sammen i 28 år gennem gode og dårlige tider.

Udgivet Opdateret

Man hører ofte, at ægteskabet kan være svært for skuespillere og skuespillerinder, der er omgivet af Hollywoods glitter og glamour.

Men nogle får det til at fungere. Og det ser ud til, at skuespilleren Tom Hanks er en af dem. I 28 år har han været gift med skuespillerinden Rita Wilson, og ægteskabet kører angiveligt stadig på skinner.

– Vores ægteskab kræver ikke meget arbejde. Vi har været gift i 28 år, og vi er stadig vilde med hinanden, siger Tom Hanks i et interview med Sunday Mirror.

Venner siden gymnasiet

Parret har kendt hinanden siden gymnasietiden, men det var først flere år senere, at der opstod sød musik mellem de to stjerner. I 1988 blev parret gift, og de har holdt sammen lige siden.

Tom Hanks tror ikke, at udfordringer i ægteskabet er noget, der er særligt forbeholdt Hollywood, fortæller han i interviewet.

– Jeg tror, at det er hårdt at forblive gift alle steder, men hvis du gifter dig med den rigtige person, vil det nok løse sig, siger han til Sunday Mirror.

Bekæmpede brystkræft sammen

Hollywood-parret er blevet sammen gennem både gode og dårlige tider.

I april sidste år afslørede Rita Wilson, at hun havde fået fjernet begge sine bryster på grund af brystkræft. Dengang fortalte hun også, hvor imponeret hun var over sin mand.

– Du ved aldrig, hvordan din ægtefælle vil reagere i sådan en situation. Jeg var så forbløffet og overvældet af den opmærksomhed, som min mand gav mig, sagde Rita Wilson i et interview med The New York Times.

Det endte heldigvis lykkeligt for parret, og i juni sidste år fortalte den lettede skuespillerinde, at hun nu var erklæret rask.

/ritzau/FOKUS

Powered by Labrador CMS