Tom Cruise til Meghan: Lad os lave en film

Rygter om en filmproduktion med både Meghan og Tom Cruise på rollelisten gør fans ellevilde.

Udgivet Opdateret

Den 31. marts slutter livet som fremtrædende medlemmer af den britiske kongefamilie for prins Harry og hertuginde Meghan. Herefter er det fortsat usikkert, hvad de skal lave.

Artiklen fortsætter under videoen

Der er dog blevet spekuleret i, om Meghan kunne finde på at vende tilbage til filmverdenen. Hendes stab siges at være i forbindelse med Disney koncernen som også prins Harry er set tale med. Ydermere skulle en tysk kosmetik-producent, Biotulin, angiveligt være villig til at betale godt 40 millioner kroner for at få hende med i blot fem sekunder i et nyt afsnit af Suits.

Nu er der ifølge Express så opstået nogle rygter om et helt andet filmprojekt. Mediet skriver, at det amerikanske magasin Life and Style har bragt en historie under overskriften: “Tom til Meghan: Lad os lave en film!”

Det har gjort Meghans fans ellevilde. Den Tom, der refereres til, er nemlig ingen anden end Tom Cruise, som skulle være meget interesseret i at arbejde sammen med Meghan, når hun træder tilbage som kongelig.

“Tom har set hvad hun kan, og at kameraet elsker hende. Hvis nogen kan få Meghan tilbage på et filmsæt, er det Tom, og der er vel ingen bedre måde at vende tilbage til den store scene end ved at spille overfor en af ​​Hollywoods største stjerner”, har en kilde fortalt.

Rygterne kommer samtidig med, at Meghan i øjeblikket har sat sin “Hollywood-karriere” på stand by og isoleret sig i hjemmet sammen med prins Harry og sønnen Archie.

Powered by Labrador CMS