Timm Vladimir dommer i lufthavns-bagedyst

To kendte navne fra ”Den store bagedyst” er dommere i en kagekonkurrence, når Midtjyllands Lufthavn bliver navngivet.

Udgivet Opdateret

Alle får nu mulighed for at få målt evnerne som amatør-bager, bedømt af dommere på højeste niveau.

Midtjyllands Lufthavn inviterer til kagekonkurrence, når lufthavnen får sit nye navn ved et stort åbent-hus-arrangement søndag den 5. februar.

35 personer kan deltage i konkurrencen, og så skal der tænkes kreativt, for temaet for kagerne er ”luftfart”, og navnet ”Midtjyllands Lufthavn” skal indgå.

Det skriver Midtjyllands Lufthavn i en pressemeddelelse.

Kendte dommere

Dommerne i konkurrencen er kendt af de fleste. Skuespiller, komiker og kok Timm Vladimir har de seneste par år været vært i ”Den store bagedyst” på DR1.

Timm Vladimir er dommer sammen med Juliane Dixen fra Holstebro, der var deltager i den netop afsluttede sæson af bagedysten.

Udover æren er præmierne i kagekonkurrencen blandt andet en rejse til Kreta med Apollo og flybilletter til København med DAT.

Kagekonkurrencen bliver afholdt, når Midtjyllands Lufthavn inviterer til åbent hus, i øvrigt med kongeligt besøg. For det er prins Joachim, der foretager den officielle åbning, når Karup Lufthavn skifter navn til Midtjyllands Lufthavn.

Der er tilmelding til kagekonkurrencen på ukendtlufthavn.dk. Denne åbner tirsdag d. 17. januar klokken 12. Det er ”først til mølle”, og deltagerantallet bliver 35.

Om konkurrencen

Konkurrencen går ud på at lave et bagværk med temaet ”Luftfart” og navnet ”Midtjyllands Lufthavn” skal indgå. Der vil blive voteret på primært udseende og kreativitet.

Kagen skal skabes ud fra spiselige og almindelige bageingredienser, og størrelsesmæssigt være beregnet til 6-8 personer.

Dommerne vil udvælge 5 kager til finalen. Her vil deltagerne blive spurgt om bageteknikken. Herefter vil dommerne votere og finde en 1. plads, 2. plads og en 3. plads.

Præmier

1. Apollo rejsegavekort til Kreta, 2 pers.
2. 2 stk. t/r billetter Midtjylland-København + overnatning på et Arp Hansen hotel
3. 2 stk. t/r billetter Midtjylland-København

Powered by Labrador CMS