Til skue for 223 millioner

Sangeren Christopher er klar i sin første hovedrolle i en film, som tilmed får premiere på Netflix - til skue for op mod 223 millioner brugere på verdensplan

Udgivet Opdateret

Popstjernen Christopher er hjemmevant i rampelyset. Men i 2023 indtager han en helt ny scene.

Han har nemlig landet sin første filmrolle. Det bliver i Netflix-dramaet "A Beautiful Life".

Det annoncerer streaminggiganten i en pressemeddelelse.

Christopher kalder det "en sindssyg rejse".

Mest krævende

- At få lov til at være en del af processen fra start til slut har gjort det til en af de sjoveste kreative projekter, jeg nogensinde har været en del af, siger han i pressemeddelelsen og fortsætter:

- Det har været noget af det mest krævende og grænseoverskridende at spille skuespil for første gang, men samtidig en fantastisk og uforglemmelig oplevelse, lyder det fra Christopher.

Dramaet centrerer sig om fiskeren Elliott - i skikkelse af Christopher - som en musikmanager ved et tilfælde spotter et kæmpe sangtalent i.

Skaber sød musik

Hun sætter Elliott sammen med sin fremmedgjorte datter, musikproduceren Lily, og sammen opstår der sød musik på flere parametre. Men fortiden truer ikke kun Elliotts store gennembrud, men også den spirende kærlighed til Lily, lyder det om "A Beautiful Life".

- Det har været helt vildt at spille en karakter som Elliott, som ligger så langt fra mig selv, siger Christopher videre i pressemeddelelsen.

Har selv skrevet sangene

- Han er en meget kompleks karakter med en vild og mørk fortid, og han er ligesom jeg selv på en vild rejse i den her film. Vi har dog et par enkelte ting til fælles - blandt andet kærligheden til musik.

Den 30-årige popstjerne synger selv alle sangene i filmen - og han har tilmed også skrevet dem.

Filmen instrueres af Mehdi Avaz, som også gav Christopher hans allerførste filmrolle - som kok i dramakomedien "Toscana" over for Anders Matthesen.

"A Beautiful Life" får premiere på Netflix på et tidspunkt i 2023.

Christopher gør karriereskift, men han kommer stadig til at synge.
Christopher gør karriereskift, men han kommer stadig til at synge.

CHRISTOPHER

Han udgav sit debutalbum Colours i marts 2012 på EMI, som bl.a. indeholdt hittet "Nothing in Common". Samme år var han på sin første solodanmarksturné. I 2012 modtog Christopher prisen som 'Årets nytænker' ved Danish Music Awards 2012. Prisen blev givet for at belønne "innovativt brug af sociale og digitale medier til at skabe kontakt med fans".

Kilde: Wikipedia
Powered by Labrador CMS