Thomas Evers springer ud som rapper

I en ny sjov video springer dansestjernen Thomas Evers Poulsen ud som rapper.

Udgivet Opdateret

Thomas Evers Poulsen springer ud som rapper.

Karrieren har taget en overraskende drejning for dansestjernen Thomas Evers Poulsen, der er kendt for sine mange år i Vild Med Dans.

Danseren er nemlig sprunget ud som rapper.

Thomas Evers medvirker i en næsten 10 minutter lang video med rap-gruppen HipSomHap, der som de første i Danmark laver hiphop for børn.

Gruppen har for nylig lanceret en YouTube-kanal, hvor de to rappere Anna Spejlæg og Johnny LigeGlad tager imod challenges, snakker om rap, slik og musik – og får besøg af børn og andre seje gæster.

Heriblandt altså Thomas Evers, der også medvirkede i HipSomHaps musikvideo til nummeret ”Av!”, hvor han kommer galt af sted og får ”tissemanden i lynlåsen”.

Evers på glatis igen

Nu er han på glatis igen.

Men denne gang går det lidt bedre. Thomas Evers skal selv prøve at rappe – under kyndig vejledning af Anna Spejlæg og Johnny LigeGlad.

Det går overraskende godt for den modige danser, selvom han får linjen om at ”blive kvalt i en ostehaps” godt og grundigt galt i halsen.

Giver slip og fyrer den af

I videoen ser man ham prøve kræfter med rim og flow og lege med rap-attituden, der i første omgang virker noget uvant for Thomas Evers, der ikke altid har været vild med rap.

Men når først han fanger feelingen og begynder at bounce løs, kan han ikke lade være med at give slip og fyre den af.

Det hele slutter med at Thomas E – som er danserens nye rap-navn – fremfører nummeret iført guldkæde, kasket og fuld skrue på attituden sammen med de to rappere fra HipSomHap.

– Det var super sjovt og jeg er altid frisk på en udfordring, siger Thomas Evers med et glimt i øjet.

Se selv her, hvordan Thomas Evers bliver Vild Med Rap.

Powered by Labrador CMS