Thomas Borgen vil sælge sin hvide liebhaver villa

Bliver villaen solgt til udbudsprisen, står den tidligere administrerende direktør score en milliongevinst.

Udgivet Opdateret

Han man planer om at købe ny bolig og komme til at bo dør om dør med de kendte og velhavende, så er chancen der nu. Det kræver dog, at der er en vis sum penge på kistebunden.

Den tidligere administrerende direktør for Danske Bank, Thomas Borgen, har nemlig sat sin liebhaver villa til salg. Udbudsprisen er sat til 18,5 millioner kroner, og bliver den solgt for denne nette sum, står Thomas Borgen og hans hustru, Torill Borgen, til at score en kæmpe gevinst. De købte villaen tilbage i 2010 for ni millioner kroner. Det skriver Boliga.dk.

Villaen er beliggende i velhaverområdet Charlottenlund nord for København, hvor der findes stribevis af imponerende boliger, der handles til store millionbeløb.

Ifølge mæglerfirmaet bag salget, Ivan Eltoft Nielsen, er den knap 250 kvadratmeter store villa beliggende i et af bydelens mest eftertragtede kvarterer tæt på Charlottenlund Slotspark.  Den er i tre plan og indeholder blandt andet køkken-alrum, højloftede stuer og udgang til en stor træterrasse.

Artiklen fortsætter under videoen

Et af landets dyreste områder

Boligpriserne i Charlottenlund er blandt de højeste i landet og kvadratmeterprisen er steget støt år efter år. Mens husene i første kvartal sidste år blev handlet til 51.600 kroner per kvadratmeter, har prisen i samme periode i år ligget på 52.300 kroner per kvadratmeter.

Til sammenligning er den gennemsnitlige kvadratmeterpris på  landsplan ifølge Boliga.dk faldet fra omkring 16.100 kroner i første kvartal 2018 til 15.300 kroner i samme periode i år.

Powered by Labrador CMS