Tessa får selskab af hitmager til årets Grøn

Koncertkaravanen Grøn er tilbage efter corona med Andreas Odbjerg som det nyeste navn på plakaten. Han slutter sig til Tessa og Carpark North

2021 og 2022 har været triumfår for Andreas Odbjerg. Han har vundet et hav af priser for sange som 'I morgen er der også en dag' og 'Stor mand' med Tobias Rahim. (Arkivfoto).
2021 og 2022 har været triumfår for Andreas Odbjerg. Han har vundet et hav af priser for sange som "I morgen er der også en dag" og "Stor mand" med Tobias Rahim. (Arkivfoto).
Udgivet Opdateret

Efter to års ufrivillig pause grundet coronapandemien ruller Grøn atter landet rundt til fordel for Muskelsvindfondens arbejde, og nu slutter sanger Andreas Odbjerg sig også til koncertkaravanen.

Det annoncerer Muskelsvindfonden og Tuborg, som står bag Grøn, i en pressemeddelelse.

"Rørende"

Ifølge Andreas Odbjerg bliver hans show ekstraordinært og rørende.

- Jeg glæder mig til tusind ting, men nok særligt til at opleve hele pladsen synge med på "I morgen er der også en dag", siger Andreas Odbjerg i pressemeddelelsen og fortsætter:

- Det betyder alt for mig at spille et sted som Grøn, hvor der er plads til alle og plads til forskelle. Min musik er ikke skrevet til en bestemt type mennesker. Jeg går tværtimod meget op i at gøre den så folkelig og omfavnende som muligt, så på den måde er Grøn det perfekte sted for min musik at leve.

Også Tessa indtager årets Grøn. (Arkivfoto).
Også Tessa indtager årets Grøn. (Arkivfoto).

ANDREAS ODBJERG

Den danske sanger og sangskriver er en af de mest spillede danske artister lige nu, og numre som ”Føler mig selv 100”, ”I morgen er der også en dag” og ”STOR MAND” har i dén grad cementeret Andreas Odbjergs stjernestatus. 

Han har i 2021 vundet to priser ved Danish Music Awards som henholdsvis ’Årets Nye Danske Navn’ og ’Årets Sangskriver’, og han modtog også prisen ’P3 Lytterhittet’ for nummeret ’STOR MAND’ sammen med Tobias Rahim.

I februar modtog Andreas Odbjerg to ZULU Awards for ‘Årets Kunstner’ og ‘Årets Hit’, og i marts høstede han også to GAFFA-priser i kategorierne ’Årets Danske Hit’ og ’Årets Sangskriver ’. Andreas Odbjerg har netop udgivet sit debutalbum, som bærer titlen ’Hjem fra fabrikken’.

Kilde: Grøn

Andreas Odbjerg er ikke den eneste debutant på Grøn i år. Også rapperen Tessa entrerer koncertkaravanen med sine hårdtslående hits som "Så'n der" og "Ben".

Store kræfter

De har nogle erfarne kræfter at læne sig op ad, for rockbandet Carpark North tager endnu en tur med koncertkaravanen i år.

Grøn 2022 drager rundt til otte danske byer landet over og begynder den 21. juli på Amager og slutter den 31. juli i Valby.

Powered by Labrador CMS