Teenager kørt ned af megastjerne: -Fed oplevelse

Teenageren kunne slet ikke forstå sit held.

Ashton Kutcher påkørte en teenager. Arkivfoto: Scanpix
Udgivet Opdateret

Normalt bliver det til en solid paparazzi- og mediestorm, når megastjerner er involveret i trafikuheld. Sådan skulle det dog ikke gå Ashton Kutcher, der er kendt fra alverdens roller gennem årene.

Tirsdag ville skæbnen det nemlig således, at Kutcher påkørte en ung mand. Faktisk en teenager. Trods forsøg på at finde ud af, om teenageren var okay, så endte hele situationen med noget af et twist.

Ifølge magasinet Time var Leo Marenghi på løbehjul på vej hen for at hente de børn, han skulle passe, da en sort Tesla pludselig ramte ham og slog ham i gulvet.

– Jeg rejste mig og i samme øjeblik steg han ud af bilen. Han reagerede ved at sige “min gud, jeg er så ked af det. Er du okay?”, og jeg kiggede op. Da gik det op for mig, hvem det var, så jeg svarede bare “ja ja, jeg har det fint, men er du Ashton Kutcher?”. Han svarede “ja, men er du okay?”, siger Marenghi selv om den bizarre oplevelse.

Begge parter var helt okay, og Marenghi, der voksede op med TV-serien Dengang i 70’erne, hvor Kutcher spiller en stor rolle, fik foreviget det hele, da en sikkerhedsvagt knipsede et billede af det umage par.

– Jeg er bare glad for, at jeg var okay, for det ændrede hele oplevelsen fra noget, der kunne være rigtig skidt, til noget, der bare er en fed oplevelse.


Powered by Labrador CMS