Tager sønnen med på festival

Tv-værten Sarah Grünewald tager sin søn, Luis, med på Roskilde Festival. For selv om han kun er syv år, deler de samme musiksmag

Udgivet Opdateret

Model og tv-værten Sarah Grünewald har sat sine fødder utallige gange på Roskilde Festival. Første gang var i 1998. I år er det med sønnike i hånden, den syvårige Luis, for han elsker musikken lige så meget som sin mor.

- Luis er vokset op med en ret bred musiksmag, og det er totalt optur, for det gør netop, at jeg kan have ham med, og han nyder at stå til koncerter. Og vi har en rimelig fælles musiksmag, siger hun.

Tog ham med sidste år

- Indtil videre er Fever Ray den eneste koncert, hvor han syntes, det blev lidt for eksperimenterende og mærkeligt. Men han har en federe playliste på Spotify, end jeg har efterhånden. Så hvis jeg skal til fest, så er det hans playliste, jeg hører, fortæller Sarah Grünewald og griner.

Det er andet år, hun har ham med på festivalen, og det har hun tænkt sig at fortsætte med.

- Jeg tog Luis med sidste år, og jeg kan mærke, at jeg har lagt en billet ind, der hedder, at nu kan jeg ikke tillade mig at tage på festival længere uden at have ham med. Så vi oplever det sammen, og det er megadejligt, fortæller hun.

Kan virkelig mærke musikken

Og der er en særlig grund til, at det lige er Roskilde Festival, hun tager til med sin søn.

- Det er en af de festivaler, hvor jeg virkelig kan mærke, at det handler om musikken og om at skabe et fællesskab for alle mennesker, der har forskellig smag. Derfor har jeg også meget større musikalske forventninger til den her festival, end jeg har til alle andre danske festivaler, siger Sarah Grünewald.

Nørder kunstnerne

- Op til Roskilde Festival sidder jeg virkelig og nørder, hvem der kommer, og jeg laver en liste med Luis over musik, vi gerne vil høre, fortæller hun.

Men Vild med dans-værten har også planlagt en enkelt festivaldag uden barn.

Tager tidligere koncerter

- Det er ikke de sene nattekoncerter på Roskilde Festival, jeg har fået set indtil videre, når jeg har haft ham med, men fredag kommer jeg uden barn.

- Og der skal jeg opleve Christine and the Queens, som jeg virkelig glæder mig til, fortæller Sarah Grünewald.

Tv-værten Sarah Grünewald er taget på Roskilde Festval sammen med sin søn, Luis. Sammen har de lavet en liste over kunstnere, de gerne vil se, mens de er her.
Tv-værten Sarah Grünewald er taget på Roskilde Festval sammen med sin søn, Luis. Sammen har de lavet en liste over kunstnere, de gerne vil se, mens de er her.

SARAH GRÜNEWALD

I 2013 blev Sarah Grunëwald valgt som Claus Elmings nye medvært som erstatning for Christiane Schaumburg-Müller i sæson 10 af Vild med dans. Hun vendte tilbage som vært i sæson 11.

Da Vild Med Dans sendte sin femtende sæson i efteråret 2018, fik hun en ny værtsmakker i form af Christiane Schaumburg-Müller, da Claus Elming meddelte, at han ikke vendte tilbage som vært.

Kilde: Wikipedia
Powered by Labrador CMS