Syv berømtheder med en hemmelig tvilling

Der findes masser af tvillinger, de fleste har hørt om, men garanteret også nogen du ikke anede en disse om.

Udgivet Opdateret

Kendte tvillinger eller tvillinger af kendte findes der masser af. Herhjemme har vi endda nogle, der kan bryste sig af begge titler. Bedst kendt af disse er vel prinsesse Josephine og prins Vincent, som er børn af kronprins Frederik og kronprinsesse Mary.

Globalt er det et godt bud, at det er de amerikanse Olsen tvillinger, Mary-Kate og Ashley, der er de mest berømte. De har, siden de var børn, medvirket i både tv-serier og film.

Siden er de også begyndt at designe tøjkollektioner og er som regel altid at finde på den røde løber, når de kendte trommes sammen. En anden, der har en mere ukendt tvilling er tidligere generalsekretær i FN, Kofi Annan. Det er en søster der hedder Efua.

Af kendte, der har tvillinger, kan blandt andet nævnes Angelina Jolie og Brad Pitt samt Jennifer Lopez og Marc Anthony. Men også danske Brian Nielsen er far til tvillinger og det samme gælder golfspilleren Thomas Bjørn og såmænd også den tidligere racerkører Jason Watt.

Af danske mødre til tvillinger kan blandt andet nævnes skuespillerne Mia Lyhne og Maibritt Saerens. Sidstnævnte fik i øvrigt sine som 40-årig.

Men der findes også kendte, mange ikke aner har en tvilling. Se nogle af disse i videoen over artiklen. 

Powered by Labrador CMS