-Svært for mig at vise følelser

Diamanthandleren Katerina Pitzner har måttet arbejde med at udtrykke sine følelser for at blive klar til næste tur på gulvet i "Vild med dans"

Udgivet Opdateret

I sidste uge stod den på liv og glade dage, da Katerina Pitzner og partneren Morten Kjeldgaard var på gulvet til musik fra "Badehotellet".

I denne uges udgave af "Vild med dans" bliver stemningen en ganske anden. De to skal nemlig danse en moderne dans til Aerosmith-nummeret "I Don't Want to Miss a Thing".

Dansen skal fortælle historien om en soldat, der skal i krig, og hans ulykkelige kæreste.

- Helt overraskende er den her dans kommet til at betyde meget for mig, fortæller Katerina Pitzner.

Følelserne vældede frem

Under arbejdet med dansen kom hun pludselig til at tænke på sin søn, Hector, der er værnepligtig og gerne vil have en karriere i militæret.

Og så vældede tankerne og følelserne frem i diamanthandleren.

- Det kom pludselig meget tæt på. Jeg er stolt af, at Hector gerne vil tjene sit land. Men jeg er samtidig en mor, der er hunderæd for, at han en dag skal udsendes, siger hun og fortsætter:

- Jeg kan mærke, at jeg faktisk er nødt til at holde dansen en smule ud i strakt arm. Ellers kommer den til at påvirke mig for meget, og så kan jeg ikke koncentrere mig om at danse.

Diamanthandler Katerina Pitzner, der er kendt fra programmet 'Diamantfamilien', er vant til at holde kortene tæt og ikke vise for meget af sine følelser. Nu har hun skullet lære at udtrykke dem gennem bevægelse for at blive klar til næste udsendelse af 'Vild med dans'. (Arkivfoto).
Diamanthandler Katerina Pitzner, der er kendt fra programmet "Diamantfamilien", er vant til at holde kortene tæt og ikke vise for meget af sine følelser. Nu har hun skullet lære at udtrykke dem gennem bevægelse for at blive klar til næste udsendelse af "Vild med dans". (Arkivfoto).

Skruer op for dramaet

Ud over Hector er Katerina Pitzner mor til døtrene Thalia, Elvira og Ophelia, der ligesom hende er kendt fra programserien "Diamantfamilien".

Her følger seerne tæt med i kvindernes liv, hvor bølgerne ofte går højt. Men ellers foretrækker familiens overhoved faktisk, at der er ro og balance i hendes liv.

I denne uge har hun dog været nødt til at skrue op for dramaet, så hun kunne blive klar til fredagens moderne dans.

Har været en udfordring

Hun indrømmer gerne, at det har været noget af en udfordring for hende.

- Det handler om at udtrykke nogle store følelser gennem kroppens bevægelser, og det er svært for mig.

- Normalt er jeg sådan en, der bearbejder mine følelser uden at udtrykke dem særligt meget udadtil, forklarer den 52-årige nydanser.

At hun er vant til at holde kortene lidt tæt, er der en særlig grund til.

Katerina Pitzner ses her med sine tre døtre efter tredje udsendelse af 'Vild med dans'. Fra venstre er det Thalia, Katerina, Ophelia og Elvira Pitzner. Diamanthandleren har også sønnen Hector.
Katerina Pitzner ses her med sine tre døtre efter tredje udsendelse af "Vild med dans". Fra venstre er det Thalia, Katerina, Ophelia og Elvira Pitzner. Diamanthandleren har også sønnen Hector.

Alkoholisk far

Katerina Pitzner voksede op med en alkoholisk far og beskriver sin opvækst som turbulent.

- Jeg lærte i min barndom, at der ikke var noget sted at gå hen med mine følelser. Der var ikke nogen at vise dem til, forklarer hun.

Derfor lod hun være med at udtrykke, hvordan hun havde det.

Du kan se Vild med Dans på TV 2 fredag aften klokken 20.00.

Katerina Pitzner og Morten Kjeldgaard var i sidste uges 'Vild med dans' på gulvet i en festlig quickstep til tonerne af temamusikken fra den populære serie 'Badehotellet'. De fik af dommerne 31 point, hvilket sammen med seerstemmerne var nok til at gå direkte videre i programmet.
Katerina Pitzner og Morten Kjeldgaard var i sidste uges "Vild med dans" på gulvet i en festlig quickstep til tonerne af temamusikken fra den populære serie "Badehotellet". De fik af dommerne 31 point, hvilket sammen med seerstemmerne var nok til at gå direkte videre i programmet.
Powered by Labrador CMS