Superstjerne har skudt krokodillen

Bruno Mars udgiver ny single og lancerer samtidig i eget tøjmærke under 'Lacoste' flaget

Udgivet Opdateret

Den amerikanske superstjerne Bruno Mars er inde i en ren ‘Midas’ periode. Det skriver blandet andet CNN.

Skulle nogen være i tvivl om, hvad det betyder, så er forklaringen, at ‘Midas’, der var en græsk sagnkonge, blev begavet af guden Dionysos med den særlige evne, at alt han rørte ved blev til guld.

Ny single og eget modebrand

Fredag den 5. marts udgav den Emmy Award vindende Bruno Mars og landsmanden Anderson .Paak deres første fælles single, ‘Leave the Door Open’. Det skete i et samarbejde, de har døbt ‘Silk Sonic’.

Og lige så interessant, så lancerede Bruno Mars samme dag et nyt luksus modebrand under navnet Ricky Regal – i Lacoste regi og med ret til at benytte det kendte krokodille varemærke.

Frie tøjler

Det har flere gang været bud efter Bruno Mars fra modeverdenen, men samarbejdet med Lacoste er alligevel noget helt specielt.

 “Jeg er så heldig, at jeg gennem tiden er blevet tilbudt forskellige mode-samarbejder. Men det har altid været forbundet med en række retningslinjer. Lacoste er det første og eneste brand, der sagde: ‘Bruno, vi vil have dig til at lave det, der dette virkelig er dig.’ Respekten for en sådan kreativ frihed fra så stort et modehus, er en ære,” siger Bruno Mars til CNN.

Han forklarer også, at når han går på scenen, så hedder han Bruno Mars mens han når det handler om luksus mode, kalder sig Ricky Legal.

Powered by Labrador CMS