Supermodel fundet druknet

En heroisk redningsaktion er endt i en tragedie.

Caroline Bittencourt blev kun 37 år gammel. Foto: Scanpix
Udgivet Opdateret

Den internationale modelverden er i sorg efter, at der søndag udspillede sig intet mindre end en tragedie i den brasilianske millionby Sao Paulo.

Den 37-årige Caroline Bittencourt, der til dagligt erhverver sig som model, var ude at sejle med sin mand Jorge Sestini på parrets katamaran. Parret blev fanget i et uvejr, men her slutter historien langt fra. Caroline og Jorge havde deres to hunde med, som begge faldt i vandet. Det fik modellen til at hoppe i vandet efter hundene, skriver .

Modellens agent Andréia Boneti har bekræftet, at modellen altid rejste med sine to hunde – den sorte Cookie og den hvide Canjica.

– Hun var fulstændig forelsket i dem, udtalte agenten til Folha de S. Paulo ifølge norske Dagbladet.

Efter kvinden heroisk havde hoppet i vandet fulgte manden efter for at redde sin udkårne. Men skæbnen ville, at den 37-årige model ikke overlevede, mens manden blev fundet timer senere i live – hvor han blev fragtet i sikkerhed.

Mandag blev kvindens lig fundet nær byen Cigarras, som ligger ved Sao Paulo. I sin karriere har Caroline Bittencourt arbejdet for internationale kæmpe modehuse såsom Roberto Cavalli.

Den 17-årige datter Isabella bekræftede moderens dødsfald i ulykken.

– Vi er meget taknemmelige for den støtte og opmærksomhed, som vi har fået fra Carols fans og venner. Denne energi fylder vores hjerter med så meget kærlighed, skriver Isabella på Instagram.



Powered by Labrador CMS