Super nyhed til ‘Call The Midwife’ fans

Nu er der gjort klar til, at de populære, engelske jordemødre kan vende tilbage til din TV-skærm

Nogle af karakteren i ‘Call the Midwife’ TV-serien på cykel som vi husler dem allerbedst. Foto: British Broadcasting Corporation (bbc)/Album/Ritzau Scanpix
Udgivet Opdateret

Fans af den britiske TV-serie ‘Call the Midwife’, som vi herhjemme kender fra DR som ‘Jordmoderen’, kan godt begynde at juble. Nu er der nemlig fantastiske nyheder fra BBC, der står bag serien.

Indspilningerne af sæson nummer 10 blev sat på hold tilbage i marts måned på grund af corona-pandemien, men nu er arbejdet ikke blot genoptaget – det er afsluttet. Helt nye afsnit er således klar til fansene. Det skriver blandt andet Good Housekeeping.

Bekræftet på sociale medier

Den gode nyhed er også blevet et bekræftet via de sociale medier. Blandt andet på seriens officielle Instagram-profil.

“Turner-familien fejrer, at deres sidste scene er filmet til #callthemidwife sæson 10, med et familiebillede,” står der i opslaget.

Billedet, der ledsager den herlige nyhed, viser seriens Turner familie med blandt andet Laura Main, der spiller søster Bernadette og senere Shelagh Turner samt Stephen McGann, som i serien udgør karakteren doktor Patrick Turner.

Uhyre populær

Serien var oprindeligt var planlagt til at skulle bestå af seks afsnit baseret på tre erindringsbøger skrevet af sygeplejerske og jordmoder Jennifer Worth, der arbejdede i bydelen Poplar i Eastend i Londen fra 1950-erne.

Serien blev straks populær og det blev besluttet at ændre på planerne og fortsætte. I første omgang i tre sæsoner, der alle er baseret på bøgeren, og senere i i yderligere nu syv sæsoner, hvor BBC skildrer livet i Poplar gennem de medvirkende jordemødres øjne.

Det ligger endnu ikke fast, hvornår de nye afsnit rammer TV-skærmene. Hverken de britiske eller de danske.

Powered by Labrador CMS