"Stormester"-deltager med skøn nyhed

Satirikeren og skuespilleren Sofie Jo Kaufmanas har fået sit første barn med sin kæreste, flying producer Alexander Oscar O'Strit Schmith

Udgivet Opdateret

Skuespilleren og satirikeren Sofie Jo Kaufmanas portrætterer et væld af karakterer. Nu har hun privat indtaget rollen som mor for første gang.

Sammen med sin kæreste gennem syv år, flying producer Alexander Oscar O'Strit Schmith, er den 32-årige kendis blevet mor for første gang.

Det afslører hun nu på Instagram.

Afslørede på fødselsdag

Sofie Jo Kaufmanas afslørede nyheden om den forestående familieforøgelse i et opslag delt på det sociale medie på sin 32-års fødselsdag, den 8. november 2022.

Senere samme måned troppede hun op på den røde løber til optagelserne af TV 2 Charlie-showet "Året der gak".

På den røde løber måneden efter - i december 2022 - havde hun sin kæreste, Alexander Oscar O'Strit Schmith, med til premieren på den romantiske komediefilm "Elsker dig for tiden", som hun har en rolle i.

Med i "Stormester"

Sofie Jo Kaufmanas har siddet i panelet i begge sæsoner af quizshowet "Hvem holder masken?" på TV 2.

På samme kanal har hun også deltaget i femte sæson af "Stormester". Hun er med igen i en specialudgave af underholdningsprogrammet, hvor fem af de deltagere, der har klaret sig dårligst i de ordinære sæsoner, får en chance til.

Hos DR er Sofie Jo Kaufmanas aktuel i anden sæson af satireprogrammet "Hvorfor snakker vi ikke om mig?"

Sofie Jo Kaufmanas afslørede nyheden om den forestående familieforøgelse på et Instagram-opslag delt på sin fødselsdag, den 8. november 2022. Nu er den lille ny kommet til verden. (Arkivfoto).
Sofie Jo Kaufmanas afslørede nyheden om den forestående familieforøgelse på et Instagram-opslag delt på sin fødselsdag, den 8. november 2022. Nu er den lille ny kommet til verden. (Arkivfoto).

SOFIE JO KAUFMANAS

Sofie Jo Kaufmanas er en dansk skuespiller. Hun har medvirket i Den Lalleglade Brigade, Sjit Happens, Klassen, Fuhlendorff og de skøre riddere og Zulu Comedy Fight Club. I 2021 var Sofie deltager i den danske version af Taskmaster, Stormester, i sæson 5 på TV2.

Kilde: Wikipedia
Powered by Labrador CMS