Storbarmet model og rapkæftet komiker anholdt uden BH: Derfor gjorde de det

Amy Schumer og Emily Ratajkowski blev anholdt uden bh på - nu får du forklaringen på hvorfor.

Udgivet Opdateret

I torsdags gik flere hundrede kvinder på gaden for at protestere mod udnævnelsen af Brett Kavanaugh som højesteretsdommer. Men blandt de demonstrerende var to af Hollywoods mest kendte ansigter i blandt.

Den rapmundede Amy Schumer, der har gjort karriere som komiker og skuespiller, var blandt de anholdte sammen med den verdenskendte model Emily Ratajkowski. En af de detaljer, som der er lagt aller mest vægt på efter anholdelsen er, at den barmfagre model, Emily Ratajkowski, ikke havde nogen bh på.

Og at folk angriber Emily Ratajkowskis har fået Amy Schumer op ad stolen og i det røde felt.

– Folk troller Emily Ratajkowski, fordi hun ikke havde bh på, da hun blev anholdt. For det første havde jeg heller ikke bh på. I ‘hvad man tager på, når man bliver tilbageholdt i fire timer på en dag med 30 grader efter en to timer lang march’-håndbogen bliver bh’er ikke anbefalet. Emily ofrede sig selv i kampen for at beskytte kvinders ret til selv at vælge, hvad de vil gøre med deres egne kroppe, skriver Amy Schumer på sin Instagram-konto.

Anholdt i senatet

De cirka 300 kvinder havde placeret sig på et gulv i en af senatets bygninger i Washington DC her ville de blive siddende som et led i deres protest. Men betjente kom og spurgte om de ville anholdes eller forlade stedet frivilligt.

Her skulle Emily Ratjakowski og Amy Schumer have sagt ‘ja’ til at blive anholdt.

Selvom der var højlydte protester endte Brett Kavanaugh med at blive valgt som højesteretsdommer – til trods for vedvarende anklager om, at han skulle have begået overgreb mod kvinder.

Powered by Labrador CMS