Sportsstjerne fundet død: Undersøgelser kan vare månedsvis

Det kan vare flere måneder at få svar på, hvorfor den 48-årige tidligere NFL-profil tirsdag døde i sit hjem.

Her ses Cortez Kennedy, da han modtog hæderen af at blive optaget i Hall of Fame i 2012. Tirsdag den 23. maj blev han fundet død af endnu uvisse årsager i sit hjem i Orlando. Klik videre i galleriet og se nogle af de andre markante sportsnavne, vi har mistet i år. Foto: Jason Miller/Scanpix
Her ses Cortez Kennedy, da han modtog hæderen af at blive optaget i Hall of Fame i 2012. Tirsdag den 23. maj blev han fundet død af endnu uvisse årsager i sit hjem i Orlando. Klik videre i galleriet og se nogle af de andre markante sportsnavne, vi har mistet i år. Foto: Jason Miller/Scanpix
Udgivet Opdateret

Tirsdag gik der et chok gennem den amerikanske sportsverden, da den tidligere NFL-profil Cortez Kennedy blev fundet død i sit hjem i Florida.

Den blot 48-årige sportsstjerne var en markant profil i ligaen og på sit hold, Seattle Seahawks, som en af de bedste defensive spillere i en lang årrække gennem 90’erne. Tidligere holdkammerater, familie, venner og en række andre har efterfølgende hyldet den afdøde stjerne, og sorgen over den tragiske nyhed er stor.

Det samme er uvisheden. Det står nemlig endnu ikke klart, hvorfor den legendariske spiller døde i så ung en alder. Politiet meddelte umiddelbart efter nyheden om dødsfaldet, at man ville efterforske dødsfaldet, men at der ikke umiddelbart var noget mistænkeligt ved omstændighederne.

Onsdag oplyste Cortez Kennedys stedfar, Joe Harris, til Seattle Times, at familien fortsat ikke var blevet klogere på dødsårsagen.

– Vi ved virkelig ikke, hvad der skete. Der er ingen konklusioner endnu på nuværende tidspunkt, udtalte stedfaren.

Cortez Kennedy havde hovedpine

Seattle Times skriver, at det formentlig vil vare 10-12 uger, før familien kan få vished. En talsmand for de lokale lægelige myndigheder i Florida har oplyst, at dødsårsagen formodentlig først vil kunne fastslås, når der kommer resultater af toksikologiske undersøgelser.

Cortez Kennedy blev tirsdag formiddag fundet død i sit hjem i Orlando i Florida, hvor han var alene. Det var en nabo, der fandt ham.

Stedfaren Joe Harris oplyser, at Cortez Kennedy havde haft hovedpine i dagene op til dødsfaldene, og han led af sukkersyge. Det er er dog komplet uvist, om hovedpinen eller sukkersygen har nogen som helst sammenhæng med pludselige dødsfald.

Stedfaren Joe Harris oplyser, at Cortez Kennedy havde haft hovedpine i dagene op til dødsfaldene, og han led af sukkersyge. Det er er dog komplet uvist, om hovedpinen eller sukkersygen har nogen som helst sammenhæng med pludselige dødsfald, og stedfaren mener ikke, at Cortez Kennedy havde nogen alvorlige helbredsproblemer.

Cortez Kennedy spillede 11 sæsoner for Seattle Seahwaks. Han blev i 2012 optaget i professionel amerikansk fodbolds Hall of Fame. Han var kendt som en af de bedste spillere på sin position, defensive tackle, gennem tiderne.

Powered by Labrador CMS